• (5-04-2015, 17:32)   
  •   0   
  •  694 
Парфюми Маженуар

Парфюм - това е, един вид, дрехи, това е настроението и мироощущение. Маженуар - френски парфюми, които притежават магически свойства даване чар, да се подчертае, женственост, мекота, манить сексуалност, раждат желание. Този аромат е възможно едновременно да се нарече вяло и широко разпространена. Дори и най-скромно момиче с помощта на аромата на Magie Noire е в състояние да се превърне в екстравагантна львицей.

Историята на парфюма Мажи НоарВ средата на 20 век парфюмерист Lancome Armand Petitjean, вече известен като основател на компанията "Lancome", доволен жените нови парфюм Lancome Magie. Този аромат благоухал теменужки, жасмин, чувствовались в него нотки на мускус и кехлибар. През 1978 г. той е наследен от аромат на Magie Noire Lancome, създаден парфюмером Джерард Goupy. За разлика от първия, цветя-альдегидного, той е бил на цветя-ориенталски. Първоначално замислен като вечерен, Magie Noire опьянял, обольщал, дурманил своята чувственост и загадъчност. Създател на разказваше за това, че чрез смесване на съставките, той мислено иска да се върне в своето щастливо детство. Той успя. Освен това, той има затруднения със създаването на легендарния аромат.

Изработка на флакона за тези духове е поверено на дизайнера Пьеру Динанду. Той се извършва под формата на дълбоко деколте.

Парфюм на Ланком Magie Noire: съставТези парфюми приоткрывают тайните на мистериозния Изток, те миришат на сила, мъдрост, темперамент и свобода. Магията на 1001 нощи се крие във всяка нотке, и само истинска Ogy е в състояние да оцени този легендарен аромат.

Начални нотки: листа и пъпки касис, листа от малина, гальбанума, цветя, зюмбюл, бергамот, българска роза.
Ноти сърце: мед, корен ирис, жасмин, иланг-иланг, момина сълза, нарцис.
Парфюми Маженуар

Шлейфовые бележки: сандалово дърво, амбра, пачули, мускус, кедър, ветивер.

Тези парфюми се съчетават с ярки нарядами, големи бижута, оригинална прическа.

Дамски парфюм, подобно на парфюм Magie NoireРазбира се, всеки аромат отличителни и уникален, но смътно характер приличат на Магията на нощта:

  • Eau Divine (Divine);

  • Sergio Tacchini With You (Sergio Tacchini);

  • Parfum In Love Again Jasmine ( Yves Saint Laurent ).  • Колко струват парфюми Magie Noire от Lancome?    Оригинални парфюми Magie Noire, е възможно, да се намери няма да е лесно. Официален сайт на Lancome предлага да се получи само тоалетна вода за цена от 8225 евро. На руски интернет - сайтове за парфюми, тоалетна вода може да се закупи на цена около 10000 рубли за 50 мл парфюм за 1500015 мл.
    Заедно с"Парфюми Маженуар" също четат: