• (5-04-2015, 17:32)   
  •   0   
  •  556 
Парфюми Ангел Тиери Мюглер

Истината е казал, че всичките им върхове мъж покорява или за жена, или заради нея. А Ангелът стана първият аромат на Тиери Мюглера, които и до днес остават верни на много жени. Датата му на раждане припадает на 1992 година, откакто външен вид на флакона се е променило, но популярността остава същата.

Парфюм Angel от Thierry MuglerТова е доста неординарный букет, в който няма цветни ноти на всички. Това якая смес разпознаваеми и всички любими аромати на ванилия и пъпеш, масло от сладък бадем и кехлибар, има нотки от сандалово дърво и сливи. При това всеки от компонентите не прекъсва останалите, всички компоненти са перфектно "приятели" между себе си, но не са се слели в едно цяло. Ето защо духовете на Тиери Мюглер Ангел разнообразен и незабавно да се компоненти, и още повече да опише аромат, трудно.

Флакон за парфюм Ангел Тиери Мюглер е направена във формата на звезда. Това по някакъв начин олицетворение на думите на автора за това, че всички жени са ангели. По едно време лицето на рекламната компания на парфюма Ангел от Мюглера са най-красиви и елегантни жени: Естел Халлидей, Джери Хол, Анна-Мария-Чех (между другото единствената брюнетка сред всички момичета от списъка), днес аромат е Наоми Уотс.

Парфюм Angel от Thierry Mugler - описание на ароматаАромата принадлежи към семейството на източните аромати на ванилия. Това е луксозен и нежен парфюм с изискан и хармоничен характер.
Парфюми Ангел Тиери Мюглер


Връхни нотки: на мандарина и бергамот.
Средни нотки: кайсия с праскова, пасифлора.
Основни нотки: карамел и шоколад, пачули, ванилия.

Според много мнения на жени, чието сърце отдавна пленили парфюми Ангел Тиери Мюглер, парфюм предизвиква спомени от детството и окутываем чувство на нежност и блаженство. Носители на известни личности предпочитание парфюму Ангел Тиери Мюглер дават стилна Никол Кидман , романтична Рене Зельвегер, винаги млада Cait Хъдсън - всички тези жени са различни, но също толкова нежни и много женствени, колкото и самия аромат.
Заедно с"Парфюми Ангел Тиери Мюглер" също четат: