• (5-04-2015, 17:32)   
  •   0   
  •  518 
Парфюми Елипса

В света на духовете има такива аромати, които се радват на огромна популярност само известно време, а има и такива, които десетки години наред не губят актуалността си и жените не изневеряват им. Такива са и известните френски парфюми на Елипса. Това е парфюм с история, разпознаваем аромат и флаконом.

Парфюми Елипса от ФранцияАромата са представени в далечната 1972 година. Парфюми принадлежали на френското парфюмерному дома на Жак Фат, производството е съвместно и в него взеха участие известните L ' Oreal и SAR par Kachian Takieddine. На пазара парфюм Елипса продължи цели 12 години, след което ги издание е спрян.

Но причината за спиране на освобождаването са станали разногласия между партньорите, а ето и самата миризма остава популярен и изчезването му от рафтовете модни магазин се превърна в разочарование за представители на нежния пол. В резултат на а днес остава един от най-скъпите сред пури в ограничени бройки и цената на флакона достига от порядъка на $5000.

Миризмата на парфюма на Елипса от Франция трудно да бъде объркан с нищо друго. Ароматът е с характерни горьковатые нотки, дървесни съставки и зелената свежест. Именно това е станало причина за тази популярност е нещо ново и напълно непохожее.

Описание на парфюма ЕлипсаМиризмата се отнася до класическия от семейството на шипровых. Естеството на своя дързък, свеж и малко загадъчен.

Връхни нотки: кората на мандарина, зелени с бергамот, алдехиди.
Средни нотки: ветивер, мускат, роза и жасмин.
Основни нотки: мускус, кедър, дъбов мъх, бор.

Какви парфюми са подобни на Елипса?

Парфюми Елипса


В търсене на подобни аромати на парфюми Елипса много жени и днес се намират флакончики, където има макар и малка прилика. Трудно се съди за това има ли изобщо подобни аромати, защото парфюм Елипса на всяка жена оповестени неодинаково, а и момент на индивидуалните възприятия не си струва да се разочаровам.

Смята се, че духовете на Cristalle Chanel подобно на Елипса . Те също имат характерни зелени нотки, имат благородно и разпознаваем аромат. Някои сред подобни на парфюми Елипса аромати повече като Atkinsons Espiegle. Миризмата от семейството на кожано-шипровых, доста рядко и разпознаваем.

Това е вероятно, че за вас ще бъде аналог на Елипса парфюми Libertine на Vivienne Westwood. В състава им са дъбов мъх, мускус, роза и плодове. Това е аромат от групата на шипровых и той има подобни чувственост и упорит характер.
Заедно с"Парфюми Елипса" също четат: