• (5-04-2015, 17:34)   
  •   0   
  •  2075 
Женски парфюм за зимата

С идването на студено време на годината представителки на прекрасния пол не само се сменят козината на топло шубки и кожуси, но и решават сложни женски въпрос - какъв парфюм да избера за зимата. Следва да се има предвид, че в студен въздух свежи и леки парфюмы се губят. Ето защо най-добрите парфюми за зимата на по-наситени и имат дълбоки нотки.

Парфюми дамски през зимата на Опиум от YSLТова е парфюм на есен и зимата, неизменен класика, която остава актуална и днес. Аромата принадлежи към семейството на източните. Това е сложна комбинация от най-различни бележки, който е идеален за вечери или романтични срещи.
Връхни нотки: гвоздичная подправка, бергамот, черен пипер, слива, момина сълза и индийски лавров.
Средни нотки: сандалово дърво, карамфил, жасмин, канела, ирис корен, праскова, пачули.
Основни нотки: смирна, кедър и лабданум, опопонакс, ветивер, кокосов орех.
Женски парфюм за зимата

Парфюм за зимата Гучи Premi'ereА на семейството на дървесни, мускусни. Това е идеалният женски парфюм за зимата, за amatures, блясък и лукс. Аромат на успеха и елегантност.
Връхни нотки: цвят на портокал и бергамот.
Средно бележки: мускус и бели цветя.
Основни нотки: кожа и дървесни нотки.
Женски парфюм за зимата

Парфюми за есента и зимата на Boss Nuit Pour Femme от Hugo BossЧудесен парфюм за зимата, като изискан и деликатен характер, много женствени и чувствителни. Самият моли начин на малка черна рокля и елегантни природата.
Връхни нотки: алдехиди и праскова.
Средни нотки: виолетово, жасмин, бели цветя
Основни нотки: дъбов мъх, сандалово дърво.
Женски парфюм за зимата

Парфюм за зимата Burberry Body от BurberryАко още не сте решили какъв парфюм да избера за зимата за работа и всеки ден, смело, опитайте именно този аромат. Миризмата на женски парфюм за зимата пленяваща, заедно с това замрял и многостранен. Принадлежи към семейството на шипровых, плодови.
Връхни нотки: фрезия, праскова, див пелин.
Средни нотки: сандалово дърво, дива роза, ирис.
Основни нотки: мускус, крем ванилия, амбра.
Женски парфюм за зимата
Заедно с"Женски парфюм за зимата" също четат: