• (5-04-2015, 17:35)   
  •   0   
  •  443 
Най-коледни аромати

По-близо до Нова година жените започват да постепенно да доведе себе си в порядък, да се готви къща за честването и да изберете костюм за главната нощта. В забързаното ние често забравяме за малките неща от типа на аксесоари или парфюмов, и въпреки това аромати най-често ни създават приятни спомени или асоциации. Предлагаме ви няколко миризми, които са най-подходящи за главен семеен празник в годината.

Енергични цитрусови плодове

Аромати на мандарина на първо място напомня за приближаването на празника. Така че защо да не използвате тези приятни спомени и не вземете няколко парфюмов именно с цитрусови нотки?

Rose Glacee Armand Basi

Парфюм принадлежи към семейството на цветя-цитрусови плодове. Изтънчен и фин, много женствен. Подходящ натурам романтично и изтънчен.

Връхни нотки: грейпфрут, лимон;
Средни нотки: кайсии и канела;
Основни нотки: амбра, дървесни ноти, мускус.
Най-коледни аромати


L ' Eau De Chlo'e

Une nouveaut'e 2012 година L ' Eau De Chlo'e се отнася към групата на шипровых, цветни миризми. Аромат дълбоко и женствено, но заедно с това не лишен от бележки авантюризъм. Идеален за млади мечтательных натури и соблазнительниц. Добър избор за първи обмен на празника.

Връхни нотки: праскова и грейпфрут;
Средни нотки: роза и виолетово;
Основни нотки: пачули и амбра.
Най-коледни аромати


Honey Marc Jacobs

Сладко и малко домашен аромат на Мед Marc Jacobs добро решение, ако искате да прекарате време в кръга на най-близките си приятели и да се организира малко гуляние. Това е аромат с плодови нотки, който добре подчертава непосредственост и младостта на своята обладательницы.

Връхни нотки: мандарина, круша, удар;
Средни нотки: праскова, орлови нокти, портокалов цвят;
Основни нотки: ванилия, дървесни нотки, мед.
Най-коледни аромати


Tree Demeter Fragrance

Какво е най-създава усещане за наближаването на новогодишните празници? Разбира се миризма яде в дома си. Точно такъв аромат може да усетите, ако отдадите предпочитание Tree Demeter Fragrance. Това е миризмата на радост и предвкушения, семейното единство и топлина. Аромат за жени , които на първо място поставят семейни ценности, природата чувствени и меки.

Връхни нотки: портокал;
Средни нотки: мента и джинджифил;
Основни нотки: смърч.
Най-коледни аромати


Аромати, подобни на коледни сладки

Сладки обичат не само децата. А по време на празниците аромати на шоколад и ванилия, шоколад и плодове просто успяват да си луд.

Xocoatl Fueguia 1833

Ако за вас чувство на празник не може без аромати на шоколад и шоколадови бонбони, смело изберете Xocoatl Fueguia 1833. Аромата е ориенталски, възрастен и загадъчен. Между другото, този парфюм се отнася към групата на унисекс, така че смело можеш да си и на своя спътник. Това е добър избор за романтично и уединено празника.

Връхни нотки: ванилия и ванильная орхидея;
Средни нотки: какао;
Основни нотки: ром.
Най-коледни аромати


Angel от Thierry Mugler

За amatures, подправки идеален парфюм Angel на Thierry Mugler. Това е аромат за съблазън, дълбок и много богат. Аромат с история, защото той е освободен още през 1992 и през 2007 г. е удостоен с наградата " FiFi "Hall Of Fame ".

Връхни нотки: захарен памук, жасмин, касия, мандарина, бергамот;
Средни нотки: червени горски плодове, орхидея, кайсия, мед, момина сълза, къпини, сливи;
Основни нотки: зърна тонка, карамел, тъмен шоколад, пачули, пикантни нотки.
Най-коледни аромати


Аромати с нотки на празника

Laboratorio Olfattivo Daimiris

Какво е празник без шампанско, вино и други напитки? Аромат Laboratorio Olfattivo Daimiris се отнася към семейството на пикантни ориенталски миризми. Това е загадъчен и съблазнителен парфюм, предназначен за соблазнительниц. Заедно с това, този аромат е унисекс, защото той също така ще се смели и уверени в себе си жени.
Връхни нотки: шафран;
Средни нотки: ирис, ром, сладки нотки;
Основни нотки: амбра и мускус.
Най-коледни аромати
Заедно с"Най-коледни аромати" също четат: