• (5-04-2015, 17:38)   
  •   0   
  •  738 
Есенен парфюм

С идването на есента жени преосмисляне не само неща в гардероба си и нюанси на козметиката, но и аромати. Есенните аромати за жени коренно се различават от годишните не само живи, но и характера му.

Есенни парфюмиАромат на жената трябва да се подчертае, на неговия характер, настроение, отговарят обстановка и разбира се да се подходи към начина. За началото на есента, когато настъпва време за кожени сака и дантелен премени, отлично се вписват плодови аромати.

За вечерта, когато дойде време сатен и шифон, подходящ нотки на ориенталски подправки. Младите момичета за романтична вечер по-подходящи цветни миризми. Особено добре те се сприятеляват с малко черен или сребрист платьицем-футляром.

Бизнес дама за гала вечери или корпоративна, когато можете да си позволите смяна на офис костюм, нещо по-елегантна, си струва да се запасите шипровыми нотки. През есента те звучат много по женственнее и тайнствена.

Есенните аромати на новия сезонВ новия сезон на модни къщи предлагат обольстительницам и младите момичета ярки флорални аромати. Марката Виктория Сикрет е произвела новост Dark Orchid в ярка лаконичном на флакона. А ето това е романтична и леко натурам подходящи цветни миризми от Марк Джейкъбс. Есенен парфюм Daisy едновременно лек и будоражащий.
Есенен парфюм

Есенен парфюмИзвестни в цял свят, "Прада" и Клои са заложили на есенните аромати за жени с дървесни нотки. Парфюмы Candy L 'eau и L' eau de Chlo'e подходящ натурам креативни и увлекающимся.
Есенен парфюм

Есенен парфюмЕсенен аромат за момичета-тусовщицы предлага Juicy Couture. Аромат Viva La Juicy Noir съчетава в себе си нотки на плодове, които подчертават лек весел характер своята обладательницы и нейната активна жизнена позиция.
Есенен парфюм
Есенни аромати, напоена с настроението на жълтата листа и специално на есенния въздух, предлагат марки Herm'es и Fendi. Комбинация от пикантни бележки на пачули и сандалово дърво есенен парфюм Theorema на Fendi окутываю топлина и нежност. А в аромата L ' Ambres des Merveilles от Herm'es чул сладки нотки на ябълки и карамел, което напомня за златната есен.Есенен парфюм

Есенен парфюм
Заедно с"Есенен парфюм" също четат: