• (5-04-2015, 17:38)   
  •   0   
  •  814 
Испански модна къща под името Cristobal Balensiaga е създаден през 1920 г. и е кръстен на своя основател. А през 1937 г. Кристобал Баленсиага отвори първия си бутик за дрехи в Париж, където той веднага придоби известност. По-късно модната къща става освобождаване на обувки, аксесоари, и накрая прекрасни мъжки и женски парфюми на Баленсиага, които са станали популярни, както в рамките на страната, така и извън нея. И до ден днешен а на Баленсиага се радва на голямо търсене сред ценителите само ярка и неординарного, и в същото време прост, както впрочем и всичко гениално.

Парфюми Balenciaga ParisТози красив аромат е издаден модерен дом Баленсиага през 2010 г. известен парфюмером Оливие Польжем. Нежен, изтънчен и много изискан аромат принадлежи към групата на цветя-шипровых. Дневен аромат, по-подходящ за нанасяне в топлото време на годината.

Връхни нотки: карамфил, виолетов.
Ноти сърце: листа виолетки.
Шлейфовые бележки: пачули, кедър.
Парфюми Баленсиага


Парфюми Balenciaga FlorabotanicaТози женски парфюм Balenciaga е нов аромат - той е издаден през 2012 година. Източно-цветен режим със сигурност ще се радвате на романтична, женствена представители на нежния пол. Той ще донесе усещане за хармония и лекота на всеки техния начин на бизнес или вечер. Аромат подходящ както за дневна, така и за вечерна употреба.

Връхни нотки: карамфил, мента.
Ноти сърце: роза.
Шлейфовые бележки: амбра, ветивер.
Парфюми Баленсиага


Парфюми Cristobal BalenciagaТези парфюми са създадени модерен дом Balenciaga още през 1998 г., но те не губят своята популярност сред прекрасната половина на човечеството и до ден днешен. Елегантен, класически аромат на Balenciaga със сигурност ще се радвате като молоденьким момичета, така и жените, на по-възрастните. Този страстен, мистична, сложен и загадъчен парфюм, повече подходящ за специални случаи.

Връхни нотки: фиговые листа, бергамот.
Ноти сърце: божур, синя фрезия, жасмин, ванилия.
Шлейфовые бележки: пачули, сандалово дърво.
Парфюми Баленсиага
Заедно с"Парфюми Баленсиага" също четат: