• (5-04-2015, 17:38)   
  •   0   
  •  726 
Елизабет Арден (или Флорънс Найтингейл Греъм) е родом от Канада. Тя е романтична и нежна природа, но в същото време - бизнес-вумен, която е успяла да изпълни всичките си мечти. До работа в козметичната сфера, тя смени няколко професии, но винаги знаеше, че тя в живота има едно важно предназначение, благодарение на което той може да остави своя отпечатък в историята. Така и стана, и сега декоративна козметика, средства за грижа за кожата и парфюми Elizabeth Arden се радват на жените от цял свят.

Парфюм Elizabeth Arden Green ТемПарфюм "Зелен чай" от Elizabeth Arden - това е може би най-известната и продаваният парфюм. Освежават, дават прохлада, комфорт и отлично тонизират. Благодарение на лечебните свойства на естествен зелен чай, който е включен в състава на парфюм, може да се постигне въздействието на чувства и емоции, носещ неговото жени. Идеален за нанасяне на лятото през време на деня.

Начални нотки: лимон, портокал, мента, бергамот, зелен чай.
Ноти сърце: карамфил, бял жасмин, ревен.
Шлейфовые бележки: мъх, амбра, мускус.
Парфюми Elizabeth Arden


Парфюми Аrden BeautyТози класически парфюм Elizabeth Arden е проектиран за да подчертае женственост, чувственост и естествена красота на всяка представителки на прекрасния пол. Лек цветен аромат е много подходящ за нанасяне както в офиса, така и на светски раут, следобед или вечер.

Начални нотки: бергамот, ирис.
Ноти сърце: лотос, лилия, орхидея.
Шлейфовые бележки: сандалово дърво, амбра, мускус.
Парфюми Elizabeth Arden


Парфюм Elizabeth Arden 5th AvenueТези луксозни парфюм от Елизабет Arden са въплъщение на благополучие и съвършенство. 5-avenue - това е една от най-известните улици в света, която стана символ на богатство, шик, мечти, които са въплътени в реалност. Аромат шик, модерен. Неговият класически състав разреден ориенталски аромати на сандалово дърво, ванилия и кехлибар. По-подходящи за вечерното нанасяне в тържествена обстановка.

Начални нотки: бергамот, мандарина, момина сълза, люляк.
Ноти сърце: жасмин, иланг-иланг, българска виолетов, тубероза.
Шлейфовые бележки: сандалово дърво, амбра, мускус, ванилия, карамел.
Парфюми Elizabeth Arden
Заедно с"Парфюми Elizabeth Arden" също четат: