• (5-04-2015, 18:06)   
 •   0   
 •  524 
Най-популярните парфюми за жени
Сред всички аромати в царството на парфюмите има такива, които са преминали през изпитанието на времето и са останали актуални и досега. Аромата им хипнотизиращо, те разпознаваем и уникален. Най-популярните парфюми за жени:

 • Chanel №5;

 • Climat;

 • Shalimar;

 • Poison;

 • На опиум;

 • J ' Adore. • Ги с право се нарича вечен и вечна класика. В класирането на най-популярните парфюми се крие им нужен. Невероятно, но тези бесподобные аромати остават без конкуренция в продължение на много години, от година на година, изпреварвайки модни новости по отношение на броя на продадените флакончиков. Каква е тяхната тайна?

  Chanel №5

  Това е миризмата на оглавява топ най-популярните парфюми. Към тяхната известност, определено е направила ръка известната создательница на Коко Шанел. Именно тя лично избирайте за тях аромат, ако отседнете в флакон, който вървеше под петият сериен номер сред всички еднакви малки бутилки, предложени в нейния съд парфюмери. Оттук и името им. Мирис на " Шанел №5 - това е миризмата на жена. Така замислен един му Коко. И тя угадала: интересна и изключително женствена, тя е лудост мъжете.

  В различни периоди го хвалят невероятно красиви жени - Мерлин Монро, Катрин Деньов, Никол Кидман, а днес с лице на марката е Одри Татуировка. Може би, това също внася своя принос в това, че тези духове са станали най-популярни в света.
  Най-популярните парфюми за жени


  Climat

  През 70-те години на миналия век този аромат е на върха на парфюмерного на Олимп. Им хора просто мечтаят всички дами. Прави впечатление, че тази песен е също невероятно женствени и топло. Момиче, одетую в парфюми Клима напълно невъзможно е да си представим неухоженной и в ежедневни дрехи: това е миризмата на шик и блясък. Той преобразява всеки представител на нежния пол, като я прави секси и желана. Вече в наши дни марката Lancome по повод на седемдесетгодишния юбилей на перевыпустил това е един от най-популярните аромати на парфюми, возвратив му предишната си слава.
  Най-популярните парфюми за жени


  Shalimar

  Още една легенда на парфюми. Това е един от първите френски аромати, в която са включени ориенталски нотки. През далечната 1925 г., това беше истинска революция. Елегантен малка бутилка, мистериозен звучен името, фин загадъчен аромат - това веднага изгодно е отделил този парфюм сред останалите. Оттогава Shalimar - това са най-популярните дамски парфюм в категория ориенталски.
  Най-популярните парфюми за жени


  Poison

  В този случай известност е свързана с остроумие. В превод името на тези и някои от най-популярните френски миризмата на парфюма означава "отрова". Аромат дързък, провокативен, екстравагантен. Олицетворява пикантен вкус фатални съблазнява. Жените се отнасят към него е двусмислен: някой воротит чучур, а някой, напротив, не мисли за себе си, без на този уникален аромат. И последните, съдейки по всичко, все пак повечето, тъй като Poison се радва на голямо търсене.
  Най-популярните парфюми за жени


  Опиум

  Те бяха пуснати един модерен дом Yves Saint Laurent през 1977 г., когато във въздуха буквално на маги аромат за сексуална свобода. Парфюмерам-създателите успя да улови тези разработки и да ги прилагате в своя шедевре. Оттогава Опиум упойващи и дурманит с уникалния мирис на много верни фенове по целия свят. Още едни от най-популярните парфюми за жени и момичета, станали класика.
  Най-популярните парфюми за жени


  J ' Adore

  Това е най-младите парфюми от всички изброени аромати-на легенди. Те буквално взривиха целия свят луксозни парфюми външния вид. Миризмата се превърна в една нова концепция за женственост: ненатрапчив и изтънчени. Той е секси и сладко, но изключително прозрачен и лек - това е революционна комбинация, за постигане на които е било изключително трудно. Аромат J ' Adore може да се нарече модерно да прочетете класика - това прави този парфюм толкова търсени и са обезумял търсене.
  Най-популярните парфюми за жени
  Заедно с"Най-популярните парфюми за жени" също четат: