• (5-04-2015, 18:06)   
  •   0   
  •  2552 
Световно известната козметична компания, която позволява на жената да изглежда добре и същевременно да предлага продукти на достъпна цена - това е Avon. Днес почти всеки представител на приятно пол веднъж се държеше модерен светъл каталог с продукти на тази компания. На голяма популярност се радва и парфюм от Ейвън. Разнообразие от аромати радва, а и цената е доста приемлива.

Парфюм на Avon TodayЕдин от най-луксозните и популярни аромати. Парфюми Тудей от Avon принадлежат към семейството на цветя, дърво-мускусни. Парфюми Тудей от Ейвън, са били освободени през 2004 г., а през 2005 г. те са получили награда категория "Най-добър парфюм за жени". Парфюми Аvon са предназначени за романтични срещи или за вечерни разходки, допуска се и използването на деня.

Връхни нотки: черен пипер, кактус, бяла фрезия.
Средни нотки: тубероза, портокалов цвят, райска птица, хибискус.
Основни нотки: кедър, мускус.
Парфюм от Ейвън


Парфюм от Ейвън Малка Черна РокляАромат за тези жени парфюм на Avon принадлежи към групата на източните аромати. Този парфюм е по-подходящ жени по-възрастни. Миризмата е много силен и доста плътен. Само име на тези парфюм от Ейвън, подсказва, че се прилага по-добре ги за вечерно излизане в светлина.

Връхни нотки: кориандър, жасмин, циклама, кайсия, африкански джинджифил.
Средни нотки: иланг-иланг, гардения, розов божур.
Основни нотки: боб тонка, японската слива, сандалово дърво, мускус.
Парфюм от Ейвън


Парфюм от Ейвън ИнкадесансАромат на тези духове Аvon се отнася към семейството на цветя-ориенталски. Много мека и женствена. Перфектни за ежедневна употреба, е подходящ и за офис.

Връхни нотки: момина сълза, орхидея, влажен циклама.
Средни нотки: бял божур, жълто лале.
Основни нотки: брилянт орхидея.
href="/sites/default/files/duhi_eyvon_inkadesans.jpg">
Парфюм от Ейвън


Парфюми Амоиг от АvonТози нов аромат от Avon е представен в началото на 2013 година. Се отнася към групата на дърво-мускусни аромати. Нов парфюм Avon разкрива постепенно и е доста твърд и плътен аромат. Парфюми Купидон от Avon - вечерен вариант и е подходящ за официалното събитие или среща.

Връхни нотки: розов пипер, зелени нотки.
Средни нотки: момина сълза, жасмин.
Основни нотки: мускус.
Парфюм от Ейвън


Парфюми Аvon SensuelleАромата принадлежи към семейството на източно-цветен. Това е нов парфюм, представен през 2013 година. Изключително тънък, лек и изключително женствен аромат. Ще пасне идеално за ежедневна употреба.

Връхни нотки: бергамот.
Средни нотки: таитянская гардения.
Основни нотки: кашемировое дърво.
Парфюм от Ейвън
M

Парфюм от Ейвън ПерсивАромата принадлежи към групата на източните аромати. Парфюм е изискан и нежен, подходящ за натурам креативни и тънък. Тези парфюми Avon спокойно може да се нарече универсални: те са подходящи както за дневна употреба, така и за вечерни събития.

Връхни нотки: бял пипер, жълта фрезия.
Средни нотки: карамфил, иланг-иланг, круша.
Основни нотки: сандалово дърво, мускус, пикантни нотки.
Парфюм от Ейвън


Парфюм от Ейвън ScentiniТрио, което отдавна е станала популярна сред жените. Три малки флакон изпълнен с аромати на лятото и слънцето. Всички принадлежат към семейството на цитрусови плодове и плодове и цветя. Отлично място за партита или клуб. Миризми, ярки и сочни, са предназначени за млади и енергични момичета.

Scentini Rose Съскане

Връхни нотки: праскова, манго, гуава.
Средни нотки: роза, фрезия, виолетов.
Основни нотки: мускус, дървесни нотки, ванилия.
Парфюм от Ейвън


Scentini Citrus Hill

Връхни нотки: мандарина, червен портокал.
Средни нотки: цвете ябълка, пасифлора, гуава.
Основни нотки: амбра, мускус.
Парфюм от Ейвън


Scentini Plum Twist

Основни нотки: нар, грейпфрут, червена боровинка.
Средни нотки: слива, роза, водни нотки.
Основни нотки: бонбони бонбони, канела.
Парфюм от Ейвън


Парфюми Аvon Summer White SunsetИзискан аромат от семейството на цветя-ориенталски. Пикантни нотки създават усещане за слънце и топлина, мирис окутывающий и уютен. Предназначен за лятото, използване следобед и вечер.

Връхни нотки: лотос.
Средни нотки: розов пипер.
Основни нотки: душистая бреза.
Парфюм от Ейвън
Заедно с"Парфюм от Ейвън" също четат: