• (5-04-2015, 18:07)   
  •   0   
  •  706 
Аромати от италианския марката Gian Marco Venture - това са ярки примери на глобата стил и получена с отлично вкус. Момиче, което "носи" в аромата на тази марка - едновременно и нежна, романтична, но и страстна, сексуална природа, винаги стилно и луксозно обзаведени.

Тайната на вдъхновение за създаването на парфюми Джана Марко Вентури - разнообразни италиански град, богат на традиции и легенди - Флоренция. Именно там той създава своите нови уникални творения.

Парфюми Жан Марко Вентури МомичеТези цветя-плодов парфюм, посветен на младите безгрижно момичета, са били освободени през 2003 година. Завладяващ Аромат, лека, нежна и изключително загадъчен, какъв и е младостта. Е издаден в реално помощник в развитието на женственост .

Връхни нотки: грейпфрут, портокал, лимон.
Ноти сърце: лотус, джинджифил, канела, фрезия.
Шлейфовые бележки : мускус, кедър.
Парфюми Жан Марко Вентури


Парфюми Жан Марко Вентури DonnaТези дамски парфюм са били освободени още през 1999 г., но все още са изключително популярни. Плодово цитрусов аромат е идеален енергична, чувствена момиче за деня на полагането на топло време на годината. Съблазнителен дървесен струята със сигурност ще ви издадат от тълпата и не позволи да мине покрай нито един човек.

Връхни нотки: бергамот, грейпфрут, лимон, мандарина.
Ноти сърце: здравец, джинджифил, кориандър, евкалипт.
Шлейфовые бележки: мускус, кедър, гваяковое дърво.
Парфюми Жан Марко Вентури


Парфюми Gian Marco Venture WomanЕстествената красота на всички представителки на прекрасния пол не се нуждае от някакво потвърждение, но Woman аромат от Gian Marco Venture дава възможност да изпитате цялата сила на своя естествен чар. Комбинация от свежи цитрусови бележки, благоуханни цветя, лотос, ирис, фрезия, се разтваря в лек, но наситен финалния акорд на мускус и гелиотропа. Аромат, съставен от редки, ценни компоненти, който създава около носещ неговото жени искрящуюся аура женственост. Ароматът е идеален за бизнес-дама .

Връхни нотки: на бергамот, фрезия, грейпфрут.
Ноти сърце: лотос, ирис.
Шлейфовые бележки: мускус, гелиотроп.
Парфюми Жан Марко Вентури
Заедно с"Парфюми Жан Марко Вентури" също четат: