• (5-04-2015, 18:07)   
  •   0   
  •  668 
Ню Йорк марка "Donna Karan" е създаден от дизайнер на Дъното Каран и нейният съпруг през 1984г. Сега е известен, е обичано марка, което без съмнение улеснено от това, че цялото семейство Donna Karan е така или иначе са свързани с модата: баща shil рокли по поръчка, нейната майка е била модел, а баща продаваше женски дрехи.

Издаване на парфюмите под тази марка е бил установен през 1985 година. Парфюми "Donna Karan New-York" се произвеждат по лицензионното споразумение с компанията "Estee Lauder".

Всички аромати на Donna Karan е много завладяващ и загадъчен. Самата Дона Каран казва, че всичко, което тя прави, идва от сърцето и е нейният личен израз. Може би и защото нейните продукти има такъв успех - защото е любимото ми дело, в което вкладываешь душа, не може да става посредствен.

Парфюм Donna Karan Be DeliciousПарфюм Donna Karan Be Delicious - това е двойка аромат, в мъжки и женски вариант. Дамски парфюм Donna Karan, с ясен и свеж аромат на зелен ябълки - енергични, бляскави, чувствени и вълнуващи. Те са подходящи за дръзки, ярки, нежна красота. Парфюм е създаден през 2009 година. В неговата композиция се преплитат ароматите на лятната сочни плодове и пролетни благоухающих цветове. Най-подходящ за дневна нанасяне в топлото време на годината.

Начални нотки: грейпфрут, краставица, "магнолия".
Средни нотки: зелена ябълка, тубероза, виолетов, момина сълза.
Шлейфовые бележки: бяла амбра, мускус, дърво.
Парфюм Donna Karan


Парфюм Donna Karan DKNY GoldТози парфюм от марката Дона Каран Ню Йорк цветя-плодов, изискан, чувствен и изискан. Тя напълно предава лукс на градския живот, прекрасна метрополиса на Ню Йорк и е подходящ стилен, уверен в себе си дами. Оригинален флакон е направен под формата на един небостъргач. Ароматът е идеален за през деня нанасяне.

Начални нотки: праскова, манго, мандарина.
Средни нотки: лилия, плюмерия, франжипани.
Шлейфовые бележки: мускус, ванилия.
Парфюм Donna Karan


Парфюм Donna Karan GoldТези парфюми Donna Karan Gold притежават страстен, омайна и обольстительным аромат. Той е изключително чист и сложно. Касабланкская лилия в сърцето на парфюм хипнотизиращ и опияняващ, а кехлибарена смола придава миризма на сексуалността и дълбочина. Този парфюм Donna Karan подходящ както за дневна, така и за вечерно нанасяне.

Начални нотки: карамфил, пачули, акация.
Средни нотки: касабланкская лилия.
Шлейфовые бележки: амбра, жасмин.
Парфюм Donna Karan


Парфюм DKNY Donna Кагап Be Delicious Fresh Blossom ПиянТези парфюми на марката Donna Karan се нарича още розови от ярко-розов цвят на опаковката. Това е ярък, пищен цветен аромат. Розов коктейл този парфюм перфектно предава всички чар и сексапил, пролетното време. Всеки ден с тези духове ще бъде пълен с усмивки и приятно, пролетното настроение. А много романтична, за дневна употреба.

Начални нотки: бяла фрезия, грейпфрут, касис.
Средни нотки: пасифлора, цвят на ябълка, момина сълза, грах и роза.
Шлейфовые бележки: мускус, ветивер.
Парфюм Donna Karan


Парфюм Donna Karan Love from New YorkПарфюм Donna Karan "С любов от Ню Йорк" - това е дует изключителни аромати (мъжки и женски варианти), които сякаш се канят да извършат лятно пътешествие из този град. Аромат урбанистический, пренася своята обладательницу в атмосфера на това многолюдного, многонационален град, който никога не спи. Жив, безгрижен цветен аромат ще ви изпълни с радост, ентусиазъм и енергия за нови открития.

Начални нотки: бяла фрезия, водна лилия, мандарина.
Средни нотки: лилия, магнолия, касис, листа виолетки.
Шлейфовые бележки: бяло дърво, кайсия, кожа.
Парфюм Donna Karan


Парфюм Donna Karan от Donna KaranЛуксозен парфюм е идеален за бизнес-дамата. Издаден още в 1992 година, но все още не загуби актуалността си. Съставът му е доста интересен и оригинален; той е много сложен и скомпонирован от 27 бележки. Аромат освежава си обладательницу, създавайки около нея романтичен, елегантен, но доста строг струята. Подходящ за всеки тип приложение, идеално място за бизнес срещи.

Начални нотки: кайсия, ананас, подправки, цвят портокал, праскова, бергамот, османтус.
Средни нотки: карамфил, касис, бяла лилия, жасмин, гелиотроп, орхидея, роза, иланг-иланг.
Шлейфовые бележки: бял кедър, кожа, тамян, ветивер, citrus, пачули, мускус, амбра, сандалово дърво, зърна тонка, ванилия, бензоин.
Парфюм Donna Karan
Заедно с"Парфюм Donna Karan" също четат: