• (5-04-2015, 18:08)   
  •   0   
  •  597 
Модната къща Hermes стана известен благодарение на своите висококачествени продукти, нейният красив дизайн и лично на изобретението - използване на замъка-ципове на чанти и дрехи от кожа.

В края на 1920х години тази марка пусна първата си колекция дамски дрехи, мъжки вратовръзки и копринени шалове. Всичко това има огромен успех и марката се превърна за разширяване на продуктовата си гама - освобождаване на обувки, чанти, бижута и т.н.

В 1950х години са се появили първите парфюм Hermes, които се наричаха Eau d' Hermes. Те също са имали огромен успех. През 1961 г. излязъл аромат Caleche, който се превърна в класика парфюмерного на изкуството.

Както и в останалите сфери на своята дейност, компанията в парфюмерията преди всичко се фокусира върху качеството, така че всичко си парфюми се отнасят към класа лукс.
Марката не издава лицензи за производство и плътно контролира цялата издавана им продукти.

Парфюм Hermes Kelly СalecheТози женски парфюм Hermes е издаден през 2007 година. Принадлежи към семейството цветя, подходящ както за дневна, така и за нощно приложение. Автор на аромата е Жан-Клод Елън, който с думите си, като се опитва да създаде аромат, който отразява всички наследство на тази модна къща. Името на аромата е получил благодарение на две други известни продукти на марката - Kelly чанта, издадена през 30-те години на миналия век и духовете Сaleche - един от най-популярните парфюмов. Форма флакон и прилича на една ретро парфюм от 1961 г., а крышечка е подобен на един от елементите на Кели чанта. В основата на този аромат е аромата на кожа.

Начални нотки: мимоза, тубероза, ирис.
Средни нотки: момина сълза, роза.
Шлейфовые бележки: ветивер, кожа.
href="/sites/default/files/duhi_hermes_kelly_caleche_0.jpg">
Парфюм Hermes


Парфюми Jour d ' HermesДамски парфюм Hermes Jour - това е новост модна къща. Те са освободени през февруари 2013 година и да се отнасят към класа на цветя. Аромат е най-подходящ за топло време на годината. Композицията на този женски парфюм посветен на Хермес мек, изтънчен жените, worthy класика в някоя проява.

Чувствени нотки на тези духове ще подчертае дълбочината на характер, вкус и душевната красота на своята обладательницы.

Парфюм, поставени в стилен флакон от матирано светло стъкло.

Начални нотки: грейпфрут, ревен, карамфил, манго.
Средни нотки: грах, магнолия, портокалов цвят, тубероза, момина сълза, гардения, жасмин.
Шлейфовые бележки: мускус, мед, дъбов мъх.
Парфюм Hermes


Парфюм Hermes 24 FaubourgДамски парфюм Hermes 24 Faubourg са били освободени в светлината през 1995 година. По време на своето съществуване този аромат е получил пет парфюмерийните "Оскар" и световно признание при жените. А има подчертано цветен аромат. Принадлежи към семейството на пресни цветя-шипровых. Идеален за дневна и вечерна нанасяне. Топлината на този парфюм е показателно за въплътена изтънченост и чувственост го обладательницы.

Начални нотки: портокал, лилия, жасмин, гардения.
Средни нотки: бергамот, праскова, ирис, зюмбюл, диадема.
Шлейфовые бележки: сандалово дърво, пачули, амбра, ванилия.
Парфюм Hermes


Парфюм Hermes Градини НилФренската модна къща Hermes представи пищен женски парфюм от колекцията на "Аромати градини" - Градини на Нил. Свеж, пролетен аромат се оказа леко опияняващ и кружащим главата. Подходящ за всеки тип приложение.

Начални нотки: лотос, цветя дървени платана.
Средни нотки: манго, грейпфрут.
Шлейфовые бележки: тръстиките, тамян.
Парфюм Hermes


Парфюм Hermes Eau des MerveillesТози страхотен женски духове няма да има конкурент в света на луксозни парфюми - не може да се сравни с други аромати, той е наистина уникален. Парфюм, издадени през 2010 година. Миризмата е идеално спокоен, романтична млада жена. Той ще я чувство airness и извънредна лекота. Аромат не съдържа флорални бележки.

Начални нотки: портокал, элеми, розово и индонезийски черен пипер.
Средни нотки: лимон.
Шлейфовые бележки: амбра, ветивер, кедър, дъбов екстракт от смола.
Парфюм Hermes


Парфюм Hermes VoyageТова е необичайно, изискан аромат унисекс. Подходящ практически за любителите на луксозни парфюми. Парфюми издадени през 2010 г. и са станали знаменателно събитие в света на парфюмите. Удобно да ги вземат със себе си на път - капачката на флакона има ниско тегло и се отваря в подобие на мобилен телефон. Парфюм ярък, двусмислен и много индивидуален.Подходящ за всеки тип нанасяне в топлото време на годината. Ярък представител на класа дървесни парфюмов.

Начални нотки: бяла дървесина.
Средни нотки: дърво.
Шлейфовые бележки: мускус, дървесни нотки.
Парфюм Hermes
Заедно с"Парфюм Hermes" също четат: