• (5-04-2015, 18:08)   
  •   0   
  •  1113 
Парфюми Клима
Има някои неща, които винаги ще ни върне в детството, а някой в youtube. Неща, които са свързани с цяла епоха и са я символ. Един от тези символи са парфюми Клима. В края на краищата, този аромат е едва ли не единственият в седемдесетте години. Той е толкова популярен, че най-вероятно той стоеше на цени в повечето от нашите майки. Сега за много "този" аромат неизменно напомня за приятните моменти от нашето минало. Той е бил много хармонично, богат и изискан, го използвали почти всичко. Сега в продажба има такива парфюми и при желание може да отново да усетят тези приятни нотки, необичайна комбинация от флора букет и алдехиди. Разбира се, модерен аромат не може да се сравни с "факта" мирис, но въпреки това е толкова хубаво да стане спечелила този парфюм и по този начин поне малко да се докоснат до миналото.

Историята на парфюма КлимаПарфюм къща на Lancome е известен със своите женски духове, които са били предназначени на първо място за жените состоявшимся и зрял. Всички те са фини, дълбоки и луксозни. А на Клима е създадена през 1967 г. Джерард Гоупи. Почти веднага той се е превърнал в символ на една епоха. Тази превъзходна цветя-альдегидная споразумение се появи въз основа на друг легендарен аромат - Worth Je Reviens (1932 г.). Вдъхновен от този мирис парфюмерист добавя няколко нови бележки и така се появи аромат Клима.

Парфюми Climat са олицетворение на мечтите на почти всяка съветската жени. Този аромат завораживал, увлекал и може да ви направи щастлив всеки.

За съжаление, френски парфюми Клима живели не много дълго. Тяхното производство е било спряно в средата на седемдесетте години. Но през 2005 година фирмата Lancome в навечерието на семидесятилетия реши да върне към живот няколко аромати, сред които са били и годината на реколтата парфюми Клима. Въпреки че, разбира се, по мнението на много жени актуализиран аромат не е толкова устойчива и плътен, въпреки това, възстановената класика е по-голяма популярност.

Парфюми Клима: съставПарфюм Lancome Climat се превърнаха в един от най-добрите аромати-на последователите на френския къща на Chanel, който е един от първите, които започнаха да използват в производството на парфюмов алдехиди.
Този аромат е достатъчно дълбок и луксозен, така че не е възможно да се съчетаят с дънки и майкой. А Climat изисквания към себе си, уважение и перфектно подчертава, женственост, сексапил и чар на жената. Тези парфюми са създадени именно за жените, а не за млади момичета. Те подчертават, лукс и елегантност на проведена обладательницы.

Начални нотки: праскова, жасмин, роза, виолетов, момина сълза, бергамот, нарцис.
Ноти сърце: розмарин, тубероза и алдехиди.
Шлейфовые бележки: боб тонка, амбра, сандалово дърво, мускус, бамбук, ветивер, циветта.

Дамски парфюм, подобно на КлимаМоже би, е невъзможно да се намери парфюм подобни на Клима.
Парфюми Клима
И не защото парфюмеристите са вече така не работят, както преди, просто сега съвсем други изисквания към качеството на състава на аромати, и може би, затова те не са толкова дълбоки и устойчиви, като в тези красиви седемдесетте. Вярно е, че има аромат, който много прилича на парфюм на Ланком Клима. Те се наричат "Kuznetsky мост". Някои го смятат за клонинг на този френски аромат.

Колко струват парфюми Клима?Този въпрос ще бъде винаги отворена, защото да се намери оригиналът на тези духове е доста трудно. Приблизителна цена варира от 45 до 70 евро за 50 мл. Често се срещат производство Емирства и Сирия, а ето парфюми Клима Франция ще струва по-скъпо, но си заслужава. В края на краищата, този аромат не е просто носталгия за миналото - това е символ на това време, тя миризми, които харесва на нашите майки и които са се превърнали в истинска класика, както и на Шанел№5.
Заедно с"Парфюми Клима" също четат: