• (5-04-2015, 18:09)   
  •   0   
  •  957 
Нов аромат от Ланком
"Животът е хубав!" - това е, за което казва новият аромат на Ланком. Той е забележителен не, независимо от обстоятелствата, от мнението на другите, от случващото се наоколо. Основният мотив на този вкус - не се страхувайте да бъдете такава, каквато сте, и да вярват в това, че животът е забележителен, защото ти така реши.

Новият парфюм на ЛанкомФренски парфюм къща Lancome винаги угоди на своите фен на красивите и оригинални аромати, но този път те надхвърлиха себе си. В състава на последния аромат от Ланком - почти 50% естествени съставки, които сега се срещат изключително рядко. Това прави новият аромат на Ланком наистина уникално.

Парфюм на Ланком La Vie Est Belle - Животът е прекрасен - това е ароматът, който дава крила, разкрива всичко за най-потайните кътчета на женската душа и в същото време, без патос и претенции оголяет нейната естествена красота.

За да създадете нов парфюм на Ланком трудовата три парфюмера Оливие Польж, Доминик Ропийон и Ан Флиполся. Те са работили по него почти три години. През това време беше отхвърлено 5000 версии на този аромат. Необичайно и създаването на оригинала на квадратен флакон, в края на краищата го скица е бил в архивите на 63 години. Създаден е Арманом Петижаном.

Представя новият парфюм на Ланком Джулия Робъртс. Рекламна компания този аромат е била достатъчно голяма. Особено радостно е заснет рекламен клип. Той е толкова изтънчен, прост и в същото време е очарователен, както и самият парфюм. Актрисата е изиграла ролята на светъл ангел, който се противопоставя на униние и будничности. Тя премахва красиви, но фалшиви направления рутинна и се стреми към светлина и радост. Основната концепция, за която говорят най-новите парфюми Ланком - това е свободата от конвенции и избор на пътя си, идеята за естествена красота.

Джулия Робъртс стана лице на парфюма Lancome не просто така. В края на краищата, именно тази жизнерадостная и чаровна актриса, не може да бъде по-добре може да каже: "Животът е хубав!"

Парфюм на Ланком и Джулия Робъртс - това е хармонично съчетание, в края на краищата, обявена за "красавеца" е в състояние напълно да покаже малко бунтарский, и в същото време толкова увлекающий аромат.

Парфюм на Ланком новостПарфюм на Ланком Belle - това е един вид връщане към цветя-фруктовому парфюмерному жанр. Ароматът на малко тяжеловат за лятото, но за есента и зимата те са в най-път. Той женствена и секси, много шик и уют.

Начални нотки: круша и касис.
Ноти сърце: жасмин, портокалов цвят, ирис.
Шлейфовые бележки: боб тонка, ванилия, пачули, бонбони бонбони.

Новият аромат на Lancome, затворен в оригинален флакон, наречена "усмихнати кристал". Това име той получи поради факта, че ароматната течност представлява от дъното на флакона вид на полукръг, който прилича на усмивка. Гърлото елегантен флакон новости парфюм Ланком подвязано винтажной с панделка.

Нова философия ароматиПоскъпването на triumph много аромати парфюмерного у дома, можете спокойно да се предположи, че в бъдеще ни могат да угодят на прекраснейшие нови аромати от Ланком, които не могат да оставят безразлични много представители на нежния пол, а също и любов на мъжете им.
Нов аромат от Ланком

Както заяви президентът на Lanc^ome International, Юсеф Наби (Youcef Nabi) La Vie Est Belle - това е "аромат с радост, усмивки и свобода. Аромат, който прави живота по-красив!" Той символизира новата ера с "по-малка, но по-добра" философията.
Този аромат се появи в продажба в началото на есента 2012 година. Цената му варира от 70 до 105 $.

Много групировка на френската къща Lancome няма да могат да устоят на изкушението да стане спечелила този аромат. В края на краищата, той отваря всички врати и дава крила. Достатъчно, за да "обличат" в себе си само няколко капки от този парфюм и вие ще бъдете най-красивата и желана жена на света.
Заедно с"Нов аромат от Ланком" също четат: