• (5-04-2015, 18:09)   
  •   0   
  •  812 
Маслени парфюми
Изборът на парфюм винаги е много важна и щепетильное бизнес изисква известно време и усилия. Защото искате да вземете такъв аромат, който ще се приближи своя типажу и характера просто е и ще предизвика някаква асоциация у околните хора. Трябва да се избере аромата, който ще бъде устойчиво, приятно и не рязко, и в същото време ще бъде приятна за нанасяне и не отблъскваща собственото обоняние. За тази цел трябва да се направи избор в полза на спиртни напитки, които не съдържат алкохолна основа. Това е една от основните характеристики, които се различават маслени парфюми от обикновените. Такива парфюмы често се нарича пътуване в историята, връщането към себе произхода, когато древното парфюмерное изкуство само зарождалось и се е смятало за изключително загадъчна и тънък занимание, което е подвластно само на избрани труд. Те се съхраняват уникални рецепти за така наречените "любовни масла" в голяма тайна, като само готови скъпоценни екземпляри парфюмерного на изкуството.

Какво представляват съвременните маслени парфюми?С течение на времето нещата са се променили, и парфюми са станали в резултат на усилената работа на специални лаборатории. Сега им основа не билки, растения и цветя, а на изкуствено създадени синтетични алкохол и молекули. Парфюми на петролна основа, не съдържат в своята структура алкохол, което ги прави много по-наситени, естествени и дори секси. Най-известната разновидност на този парфюм са арабски маслен парфюм.

Арабски парфюми на маслена основа са произведени изцяло на базата на естествени съставки, като най-силният афродизиак. Ориенталски маслени парфюми съдържат в себе си много различни компоненти, основните от тях може да се нарече роза таифи, уд, мускус, подправки, амбра и други ценни съставки, които влияят изключително благоприятно на нервната система, настроението, енергията и състоянието на организма като цяло.

Как да маслени парфюми?Не всички знаят, че концентриран маслени парфюми имат много необичайна особеност - те се разкриват само при движение на човека, както във времето на покой са почти незабележим лек аромат. Много хора не знаят как се ползват маслени парфюм. Най-важното правило за нанасяне - микродоза. За разлика от европейските алкохолни аналози, тези парфюми са нанесени на специално устройство - малко със стъклена пръчка, която е вградена в капачката флакона. Една капка парфюм ще останат постоянни и забележими в продължение на 10 часа. Ето, например, египетските маслени парфюми не е прието да се смърка, тъй като аромата на тялото все още се различава от този същ аромат във флакон. За да изпитате цялата му дебелина, трябва да се нанесе на тялото и да изчакате известно време. А ето индийски маслени парфюми са известни с това, че при контакт с вода те започват да се проявява в пъти по-силен. Техните аналози - сирийската маслени парфюми наричат парфюмерией за избрани. Производителите твърдят, че те не се нуждаят от реклама, защото хората, един път прочувствовавшие цялата тънкост и изящност на тези духове, завинаги остават постоянни купувачи.

Много момичета са влюбени в маслени парфюми с феромони. Казват, че преди свиданием задължително да нанесете минимално количество на този аромат върху тялото и тогава внимание от страна на силния пол посочили.
Маслени парфюми
Ето пример за това са маслени парфюми "Ogy" и маслени парфюми "Al Rehab".

Някои от потребителите не знаят как да се разрежда маслени парфюми и да може да разбалять, за да малкият флакон за достатъчно дълго време. Но най-добре е просто да се прилага своите малки мазочками не се разрежда - така и аромат ще бъдат устойчиви и капацитет продължи дълго.

Флакони за маслени парфюми може да се счита за истински произведения на изкуството. Много от тях продуманны дизайнери, до най-малките подробности, за стил на парфюм беше запазена идеално.
Заедно с"Маслени парфюми" също четат: