• (5-04-2015, 18:09)   
  •   0   
  •  1322 
Известната френска марка Реми Marquis пуска шедевральные парфюми за мъже и за жени. Парфюмы от Remy Marquis се радват на огромна популярност по цялото земно кълбо. Луксозен дизайн, елегантен стил, завладяващ парфюм композиции, аромати на очарователната женственост и романтика - всичко това са характерни черти на спиртни напитки Реми Марк.

Парфюми Реми Marquis ShalisТози парфюм от Реми Марк е може би най-популярният. Могат едновременно да се отнасят към групата на цветни, плодови и мускусни. Най-подходящи за вечерното нанасяне, но може да е и ден за тържествена обстановка. Този френски парфюм, създаден за елегантната, изискана и неповторима дама. Ярки ухания на плодове, заобиколени от ореол на магнолия, роза и циклама и са формулирани долгоиграющим влак пачули и мускус.

Начални нотки: плодове.
Ноти сърце: магнолия, циклама, роза.
Шлейфовые бележки: мускус, пачули.
Парфюми Реми Marquis


Парфюми РемиТози прекрасен женски аромат се отнася към групата на цветя, плодни. Идеален за вечерно нанасяне. Интересна миризма яблоневого цветове с тънък, ароматен оттенък на божур, жасмин и рози на фона на индийски сандалово дърво придава на тези духове неописуемо нежност, чувственост и притягательность. За дома, мистериозни и загадъчни жени. Подходящ за топла пролет или през есента.

Начални нотки: ябълков цвят.
Ноти сърце: божур, жасмин, роза.
Шлейфовые бележки: индийски сандалово дърво.
Парфюми Реми Marquis


Парфюми Реми for WomanТози парфюм е посветен на очарователна женственост, в която нежно обгръщат аромат на нежни нюанси от портокалови цветове, рози, джинджифил, жасмин, начин страст пикантни, дървесни бележки. Този аромат е подходящ искусительнице, не перестающей привличат мъжете. Парфюми Реми for Woman са събрали в себе си френски шик и всички парижское чар. Масивна, но женствена бутилка на тези духове е изработен от дебело стъкло и украсен в опаковки от луксозен червено кадифе.

Начални нотки: портокалов цвят.
Ноти сърце: джинджифил, жасмин, роза.
Шлейфовые бележки: дърво.
Парфюми Реми Marquis


Парфюми Реми Marquis RM WomanАромат с дървесен, мускусен. Подходящ е както за дневен, така и за вечерно нанасяне на всеки ден. Представлява перфектна комбинация от нежни цветя мирише и свежа зеленина с топли дървени мускусными. Парфюм, създаден за независимите, темпераментных красавици.

Начални нотки: зелените.
Ноти сърце: жасмин, роза.
Шлейфовые бележки: дърво, мускус.
Парфюми Реми Marquis
Заедно с"Парфюми Реми Marquis" също четат: