• (5-04-2015, 18:17)   
  •   0   
  •  1111 
Парфюм Пани Валевска създава полска компания Miraculum. Името на серия парфюм взета от историческа личност - загадъчен дворянки Мария Валевской. Казват, че тя е била любовница на Наполеон I и беше много красива.

Парфюм Пани Валевска представени в три варианта и са известни като нежни и загадъчни аромати. Определено парфюм с такова име не може да има друга характеристика: те, под стане известна историческа фигура, също обворожительны и интересен с неочаквани акорди, които вълнуват и вдъхновяват от обкръжението на жената, която ги носи.

Парфюми Pani Walewska ClassicАромата се отнася до цветя група и е първият в серията: той е издаден през 1971 г. и днес се отнася до винтажным. Обаче възраст за създаването му изобщо не означава, че ароматът е остарял: както се очакваше, ако се съди по име, той се превърна в класика, намираща се извън времето, до която жените са готови да се върнат отново и отново.

Връхни нотки: момина сълза.
Средни нотки: жасмин.
Основни нотки: роза.
Парфюм Пани Валевска


Аромат на Пани Валевска ГолдПривързан струята, която дарява "голдовый" вариант на Пани Валевской, ще бъде постоянен спътник на жените, които са избрали този парфюм. Той се отнася до цветя-плодов ароматам, и е смес от свежи и сладки ноти. Загадочности му придават фините ориенталски нотки, които бяха оповестени в края на композицията.

Връхни нотки : момина сълза, роза.
Средни нотки: жасмин, ябълка.
Основни нотки: пачули, мускус, ванилия.
Парфюм Пани Валевска


А Pani Walewska ChicЛек аромат, който флиртува с околните, с техните необичайни нотки, е интригуващо. Цялата серия парфюм Пани Валевская, Chic е много женствена, романтична и, разбира се, е озадачаващо. В него се съчетават многото бележки, които създават аромата, падащ с нови цветове отново и отново: магнетизмът се проявява в дървесни и ориенталски бележки.

Връхни нотки: бергамот, сицилиански мандарина, италиански лимон.
Средни нотки: на амбра, роза, жасмин.
Основни нотки: боб тонка, сандалово дърво, амбра, ванилия.
Парфюм Пани Валевска
Заедно с"Парфюм Пани Валевска" също четат: