• (5-04-2015, 18:17)   
  •   0   
  •  638 
Въпреки, че в колекцията парфюмов тази марка има общо четири аромат, парфюм Палома Пикасо достатъчно известни в цял свят. И е трудно да се придобие, но е и си заслужава. В края на краищата, тъй като тези аромати, подчертават индивидуалността на всяка момичета не могат нито един парфюм.

А на Paloma PicassoЗа каквото и да бралась Палома, дъщеря на известния художник Пабло Пикасо, навсякъде тя добивалась успех. Например тя е построен на самата за себе си червило по причина на това, че не би могъл да изберете желания от вас нюанс. Нейната марка, цвят, известен като Червената Палома, стана много популярна червило за много жени. Разработени от него бижута и бижутерия също се радваше на голямо търсене. Тогава тя и реши да разработи своите парфюми, които биха били подходящи нейният стил и предпочитания.

Първият аромат на Палома излиза през 1984 година. Наименование на парфюм "Палома Пикасо". Той е разработен заедно с четири известни парфюмери.

Тоалетна вода беше толкова приятна и рафинирани марбела, че стана на душата на много момичета и се радва на голяма популярност и до ден днешен.

Не по-малко известен Paloma Picasso Tentation parfums. Тя е създадена заедно с Макс Джаварри и София Гройсман. Те са създали наистина секси аромат, който пьянит и хипнотизиращ. Именно този парфюм Paloma Picasso може да се нарече своите истински шедьовър.

Четири аромат от ПаломаПарфюми Paloma Picasso - това е визитната картичка на Палома. Те много могат да разкажат за своя притежател и дори това, че не е възможно да се опише просто с думи. В края на краищата, както казва самата мадам Пикасо: "Парфюмът - това е най-важното. Духовете - това автограф на личността". Всичко е освободена от четири аромата, но това е достатъчно, за да всяка жена може да открие точно своя миризма. В края на краищата, всички парфюми има една черта, те по-различен начин звучат на всяка от представители на нежния пол.

А на Paloma Picasso "Paloma Picasso"Това е ароматът на силна и уверена в себе си жена, но в същото време крехка и женствена. Аромат на Paloma Picasso - луксозен и шик. Той е идеално подчертават добър вкус и елегантност на обладательницы.

Връхни нотки: кориандър, карамфил, дягиль.
Ноти сърце: жасмин, пачули зюмбюл, иланг-иланг.
Шлейфовые бележки: сандалово дърво, ветивер, дъбов мъх.
Парфюми Палома Пикасо


Парфюми Paloma Picasso TendetionsТова е аромат за истинските обольстительниц. А на много дълбоко, вълнуващо и секси. Той добре характеризира уверени в себе си жени, които не спират пред нищо. Въпреки че в същото време аромат Палома Пикасо създава образа лесен, малко нечестивите, идеално подчертава характеристиките на неговата обладательницы.

Освободени парфюмът е през 1996 година. Флакон е изработен от жълто стъкло и украсен със стилна шапка.

Връхни нотки: пипер, праскова, бергамот, портокалов цвят и водка.
Ноти сърце: карамфил, канела, подправки, жасмин, роза и орхидея.
Шлейфовые бележки: сандалово дърво, мускус, тонка боб, лабданум, бензоин, бял кедър, тамян и мирро.
Парфюми Палома Пикасо


Парфюмът Mon Parfum Paloma PicassoТози аромат е създаден през 1985 г. за млади амбициозни момичета, които знаят какво искат. Той е подходящ за активни и мотивирани. В него се съчетават такива бележки, което го прави изискан и не прилича нито на всяка друга аромат.

Връхни нотки: бергамот, зюмбюл, иланг-иланг, роза, ангелика, цитрусы.
Ноти сърце: кориандър, жасмин, роза, мимоза.
Шлейфовые бележки: сандалово дърво, ирис, мед, мускус, пачули, кехлибар и дъбов мъх.
Парфюми Палома Пикасо


Парфюми Constellation Paloma PicassoАромат, създаден за жените е абсолютно различна възрастова категория. Той е подходящ както за дневна, така и за нощно приложение. Лек и безгрижен аромат идеален комплимент към всяко изображение, дали пареща и секси жени, уверени в себе си и бизнес дама.

Връхни нотки: neroli, бергамот, цитрусови плодове.
Ноти сърце: жасмин, роза, кориандър, иланг-иланг.
Шлейфовые бележки: ветивер, пачули.
Парфюми Палома Пикасо
Заедно с"Парфюми Палома Пикасо" също четат: