• (5-04-2015, 18:17)   
  •   0   
  •  1491 
Първо тоалетна вода Жан Франко Ферре е създаден през далечната 1984 година. Цялата линия парфюм от известната модна къща е много хармоничен, а всеки флакон бъде изключителна. Вкусове са толкова разнообразни, че на практика коригира инвестиционната под всяка една жена. Парфюми Ферре - това е олицетворение на лукс и елегантност. Те еднакво добре подходящи както за младите романтични натурам, така и елегантно изтънчен на жените.

Парфюми Джанфранко Ferre Essence d ' eauАромата принадлежи към групата на цветя-ориенталски миризми. Характер на парфюма закачлив, жив и шампанско. Ще пасне идеално на младите уверени в себе си кокеткам. Парфюми Жан Франко Ферре подходящ е за деня на полагането и романтична дата.

Връхни нотки: виолетов, къпини, портокалов цвят.
Средни нотки: жасмин, роза, нарцис.
Основни нотки: мускус, пикантни нотки.
[group1] []"href="/sites/default/files/duhi_gianfranco_ferre_essence_deau.jpg">
Парфюми Ферре


Дамски парфюм Ферре Ferre Eau de РarfumeАромат на парфюм на Жан Франко Ферре се отнася към семейството на цветя. Характер на упойващи и завладяваща. Тоалетна вода е много хармонична и богата композиция.

Връхни нотки: ананас, пъпеш, бергамот.
Средни нотки: ирис, жасмин, роза, момина сълза, магнолия.
Основни нотки: мускус, ванилия, корен от ирис, амбра.
Парфюми Ферре


Парфюм Ferre RoseАромат на парфюм Ферре Роза се отнася към групата на плодово-цветни, се намират дървесни нотки. Аромата е елегантен и много женствен, триумф стил. Парфюм чувствен и наситен, но има една хармонична и спокойна аура.

Връхни нотки: нар, праскова, диня, мандарина.
Средни нотки: фрезия, роза, воден зюмбюл, цветя на портокал, цвете кушинаши.
Основни нотки: амбра, сандалово дърво, кедър и ванилия.
Парфюми Ферре


Парфюми Джанфранко Ферре In The Mood For Love PureАромата принадлежи към групата на цветя от плодове. В флакона сключен миризма, богато на истинска любов и с бурни емоции на младо момиче. Характера на аромата е чувствен и нежен, с пролетта настроение.

Връхни нотки: пъпки черен касис, праскова, круша, ябълка.
Средни нотки: цветовете череша, жасмин, роза, лилия.
Основни нотки: кедър, мускус.
Парфюми Ферре


А на Ферре In The Mood For Love TenderАромата принадлежи към семейството на цветя-плодови аромати. Парфюм подходящ млад и оживена жена, рисковано и смело. Може да се прилага на ден, използвате за бизнес среща или интригующего довиждане.

Връхни нотки: алдехиди, тангерин.
Средни нотки: роза, лотос, жасмин.
Основни нотки: бензоин, мускус.
Парфюми Ферре


Тоалетна вода Ferre In The Mood for LoveТози парфюм принадлежи към семейството на цветя от плодове. Аромат на любов от пръв поглед, изцяло пропити с чувственост и е построен на тактилни и визуални сензация. Флакон и изпълнена в бели тонове, които подчертават нежността и чистотата на първата любов.

Връхни нотки: грейпфрут.
Средни нотки: роза, магнолия.
Основни нотки: дървесни нотки, амбра.
Парфюми Ферре


Парфюми Джанфранко Ferre Rose PrincesseМиризмата се отнася към групата на цветя-плодови аромати. Аромата е много деликатен и нежен. Характер парфюм романтичен и спокоен. Перфектни за деня на полагането и романтична дата.

Връхни нотки: портокал, зелена ябълка, портокал, къпина, лимон.
Средни нотки: люляк, листа теменуга, круша цвят, магнолия, роза.
Основни нотки: сандалово дърво, мускус.
Парфюми Ферре


Парфюми Ферре Лей HerАромата принадлежи към семейството на дървесни, цветни. Жена с аромат на този парфюм е динамичен и целта задвижване природа. Характер на аромата на шампанско и безгрижен. Мирис фин и естествен, чарует и хипнотизиращ, оставяйки върху кожата деликатен струята.

Връхни нотки: бергамот, касис, ябълка щербет, личи.
Средни нотки: черен виолетов, момина сълза, магнолия, листенца от рози.
Основни нотки: бяла амбра, вирджинский кедър, кристали, мускус, амирис.
Парфюми Ферре
Заедно с"Парфюми Ферре" също четат: