• (5-04-2015, 18:18)   
  •   0   
  •  590 
Талант прекрасен дизайнер Анна Суи отдавна да оценявам по целия свят. Неговите елегантни колекции в продължение на много години на по-високи похвали и бързо се продаваха. Но моден дизайнер, не се спря на производството на облекло. Я следва, не по-малко успешна стъпка стана издаване парфюмов. Парфюми Анна Суи толкова са паднали на вкус я поклонницам и са имали сериозен успех.

Парфюми на Krastio Sui Secret WishТози цветя-плодов парфюм Anna Sui е издаден през 2005 година. Той се превърна в истински еликсир за романтика, мечти, красиви и възвишени чувства и усещания. Неговия аромат упорито, но много внимателно надделява в света на най-смелите фантазии, като отнемане далеч от сива рутинна. Това е аромат на истинската страст, свобода, енергия и желание.

Начални нотки: лимон, пъпеш, кайсия.
Ноти сърце: флорални нотки, малини, ананас.
Шлейфовые бележки: мускус, бял кедър, амбра.
Anna Sui парфюм


Парфюми Dolly Girl Anna SuiПарфюми Dolly Girl Anna Sui е бил издаден през 2003 година. Аромата принадлежи към категорията на плодови, цветни. Бил е създаден от дизайнера под влиянието на нейната страст към куклам. Малка бутилка от парфюм е проектиран като кукольной главата от стъкло в розов цвят. Най-много парфюм подходящ за дневна за нанасяне на момичета и млади жени. Аромат шеговит, закачлив, пълен с фантазия и невинни шеги, лека, мека, но в същото време е много секси и шик.

Начални нотки: пъпеш, бергамот, канела, ябълка.
Ноти сърце: момина сълза, магнолия, жасмин, виолетов, розов.
Шлейфовые бележки: мускус, амбра, малина, ветивер, ягоди, дърво.
Anna Sui парфюм


Парфюми на Krastio Sui Flight of FancyАроматът е създаден през 2007 г. и се отнася към групата на цветя от плодове. Този магически аромат, истински полет на въображението. Ярко-жълтата опаковка на парфюма сама по себе си е показателно за да бъдеш весел, оптимизъм и положителни емоции. Това е покана да рискува, направи крачка и да видим изпълнението на своите желания. Интересите на младите жени за дневна нанасяне в топлото време на годината.

Начални нотки: лимон, личи, юзу.
Ноти сърце: фрезия, роза, магнолия.
Шлейфовые бележки: мускус, кехлибар, дърво, кожа.
Anna Sui парфюм


Anna Sui парфюм Rock MeАнна Суи предлага парфюм Rock Me, за да освежите деня си. Той е идеален за всяка романтично и нежно момиче. Парфюми са създадени в духа на шейсетте години - време, мода, музика свобода. Мотото на този аромат е свободата, сексуалността и привлекателността.

Начални нотки: бергамот и здравец.
Ноти сърце: фрезия, праскова, водна лилия.
Шлейфовые бележки: сандалово дърво, роза, амбра.
Anna Sui парфюм
Заедно с"Anna Sui парфюм" също четат: