• (5-04-2015, 18:20)   
  •   0   
  •  717 
В Сицилия преди повече от век, през 1906 г. се състоя грандиозен автомобилни състезания. Покореното елегантност и великолепие на състезателни коли, Рене Лалик, дизайнер на бижута и изделия от кристал, измислена награда за участие в турнира - стилна статуетка. Всичко е създадено на 27 уникални статуи, които, вдъхновени от фирма на създаване на флакона парфюмов за мъже. Малко по-късно, 1909 г. той се срещна със собственика на френската парфюмерийната компания Coty - Франсоа Коти, и е създал най-първо флакон за парфюм "Циклама". Постепенно флакони, подобно на истинско произведение на изкуството, са се превърнали се радват на голяма популярност. Всяка година парфюм Lalique се предлага ограничена серия в нов флакон, всеки съд, който има свой номер. Една година по-матрица на флакона се разпадат, така че вече не може точно да се повтори. Флакони направени от кристал, включително и цветно. Ами след като мъжки парфюмы тази марка е здраво извършени на пазара, компанията започнах пускането на женски парфюм Лалик - също доста успешно.

Парфюми Лалик АметистПарфюм от Лалик Аметист - това е нов аромат. Го чувствена плодово-мускусная композиция е разработена от известния парфюмером Натали Лорсон. Тези парфюми превъзнасям женска нежност и красота. Те ще отговарят по-уверена в себе си, силна, но в същото време романтична, женствена дама. Приятен и оптимистичен. Подходящи както за дневна, така и за вечерно нанасяне. Особено добър за топло време на годината.

Начални нотки: касис, малини, боровинки, листа от къпина.
Средни нотки: лилия, божур, пипер, иланг, роза.
Основни нотки: дървесни нотки, мускус, ванилия.
Парфюм Lalique


Lalique Парфюми Encre NoireТези парфюми Lalique представляват продължение на едноименния мъжки парфюм. Този аромат е издаден през 2009 г. парфюмером Кристин Nagel и се отнася до цветя-дървесен, мускусен. Този аромат мистичен, загадъчен, магия, строг и много стилен. Дизайн на флакона под формата на чернильницы символизира просветен и компетентен човек. Ароматът на зимата, за лятото, той ще изглежда тежък и неподходящ.

Начални нотки: амбретта, бергамот, бяла фрезия.
Средни нотки: роза, кепалис, османтус.
Основни нотки: мускус, ветивер, кедър.
Парфюм Lalique


Парфюм Lalique Le РarfumЛалик Ле Парфюм - това е първият ориенталски аромат в колекцията на марката. Вълнуващо, наистина уникален парфюм състав на тези духове е изградена на смелост игра на контрасти: сладострастия и нежност, свежест и топлина. Подходящ както за дневна, така и за вечерно нанасяне по всяко време на годината.

Начални нотки: бергамот, розов пипер, лавров.
Средни нотки: гелиотроп, жасмин.
Основни нотки: сандалово дърво, пачули, ванилия.
Парфюм Lalique


Парфюми Perles De LaliquePerles de Lalique е оригинален и много противоречиви шипровый аромат, в който ясно се чува миризма на мъх и дърво. Авторът на тоя парфюмерного шедьовър - Натали Лорсон. Тя нарича тези духове знак на почит и изрази надежда, че те отново возродят шипровых аромати. Тънък, изключително траен и изискан аромат. За сериозна, добре поддържан, интересна, но недостъпна красавица.

Начални нотки: роза.
Средни нотки: черен пипер, ирис.
Основни нотки: пачули, мъх, ветивер, кашмировое дърво.
Парфюм Lalique


Парфюм Flora Bella от LaliqueТова цвете и много слънчев цветен аромат, освежаващ и свеж като морски бриз. На фона На свеж цитрусов акорд се открояват ухилен нотки на роза, франджипани, тубероза, фрезия, които подаряват на своя притежател цялото си великолепие. Чувствени шлейфовые нотки придават на състава на тези духове сексуален оттенък.

Начални нотки: роза, франджипани, тубероза, фрезия.
Средни нотки: ванилия, бадем.
Основни нотки: мускус, амбра.
Парфюм Lalique


Парфюм Lalique L ' AmourТова е идеалният избор за съвременната дама, монтирането, стойността на тези чувства, като любов, приятелство и преданост. Самото име на аромат възпява великото, светло чувство - любовта. Идеални чувствена, романтична жена.

Начални нотки: роза, neroli, бергамот.
Средни нотки: тубероза, жасмин, гардения.
Основни нотки: бял кедър, мускус, сандалово дърво.
Парфюм Lalique
Заедно с"Парфюм Lalique" също четат: