• (5-04-2015, 18:20)   
  •   0   
  •  1572 
Отдавна този известен английски марка е синоним на чувственост и женственост. Това винаги се изкуши и интриги. Първоначално модната Къща изпусна бельо, защото и герои са произведени спиртни напитки с еротичен оттенък са атрактивни имоти.

Аgent Рrovocateur Еаи РrovocateurНово от известния английски на марката. Аромата принадлежи към семейството на цветя. Този парфюм Агент Провокатор - чудесен избор за романтични срещи. Аромат на лек и дискретен, може да се използва за дневна нанасяне.

Връхни нотки: червени плодове.
Средни нотки: момина сълза, портокалов цвят.
Основни нотки: мирро, ванилия.
Парфюми Агент Провокатор


Agent Provocateur Maitresse Eau ProvocateurТози аромат на парфюма Agent Provocateur се отнася към групата на цветни, мускусни. Естеството им богат, окутывающий и чувствен. Миризмата женствена и соблазняющий. Подходящ за вечерното нанасяне и романтични срещи, допуска се и използването на деня.

Връхни нотки: листа от теменужка, иланг-иланг, бял лотос.
Средни нотки: цветовете са османтус, жасмин симбак, масло турска роза.
Основни нотки: пачули, сандалово дърво, амбра, мускус.
Парфюми Агент Провокатор


Аgent Provocateur Eau EmotionnelleАромата на този парфюм Агент Провокатор принадлежи към семейството на дърво-мускусни с флорални нотки. Аромата е много нежен, дори интимен, като обгръща и надделява. Характер на упойващи и мек едновременно. Може да се използва като вечерни или дневни парфюми.

Връхни нотки: розов пипер, розмарин, кориандър.
Средни нотки: жасмин, гардения, иланг-иланг, чай, магнолия, асмантус.
Основни нотки: ветивер, амбра, мускус, кедър.
Парфюми Агент Провокатор


Аgent Provocateur Eau de ParfumАромат данни женски парфюм Агент Провокатор принадлежи към групата на цветя. Това е миризмата на обольстительницы и смел характер. Характер на парфюм е едно вълнуващо и на живо, малко примамливи, но и романтичен. Аромат Аgent Provocateur Eau de Parfum се отнася до вечерни варианти.

Връхни нотки: бели цветя, жасмин, червена роза.
Средни нотки: жасмин, мароканска роза, магнолия.
Основни нотки: мускус, амбра, ветивер.
Парфюми Агент Провокатор


Парфюми Аgent Provocateur Eetale NoirПарфюми Агент Провокатор Eetale Noir принадлежат към семейството на цветя-ориенталски миризми. Това е новост, 2012. Характера на аромата е загадъчна и нежна. А идеално подчертава женственост и чувственост, придава на образа на сексуалността.

Връхни нотки: листа виолетки, магнолия, зюмбюл, лотос, бергамот.
Средни нотки: гелиотроп, османтус, иланг-иланг, ирис, роза Ото, момина сълза, цветя, касис, neroli.
Основни нотки: сандалово дърво, пачули, кедър, тамян, бензоин, ветивер, дъбов мъх, амбра кожа, джинджифил.
Парфюми Агент Провокатор


А на Agent Provocateur L ' AgentАромат Агент Провокатор L ' Agent се отнася към групата на цветя-ориенталски. Характер на парфюма интригуваща и провокативна, миризмата на загадъчна и притегателен. Парфюми Аgent Provocateur са подходящи за вечерно излизане в светлина или романтична среща. Това е аромат на страст и чувственост, който ще соблазнительнице и на жената-загадка.

Връхни нотки: розово дърво, иланг-иланг, розов пипер.
Средни нотки: май роза, здравец, жасмин, османтус.
Основни нотки: пачули, сандалово дърво.
Парфюми Агент Провокатор


Парфюми Агент Провокатор Strip Limited EditionТези дамски парфюми се отнасят към групата на източните аромати. Характер богат и окутывающий, съблазнителен и топъл аромат, много чувствен. Миризмата е секси, защото е идеален за вечерта, но възможно е това да е разрешено и използването на деня. Парфюм - това е експеримент на модна къща с экспрессивными петна розов на черен фон.

Връхни нотки: магнолия, жасмин.
Средни нотки: кориандър, шафран.
Основни нотки: амбра, мускус.
Парфюми Агент Провокатор
Заедно с"Парфюми Агент Провокатор" също четат: