• (5-04-2015, 18:21)   
  •   0   
  •  520 
Още като дете майка прививала му чувство за вкус и советовала винаги да бъде индивидуален и да не прилича на останалите. Той постоянно действали според нейните съвети. Сега дизайнер Пако Рабане - това е най-неординарный и скандални човек на изкуството с образование на архитект. За каквото и той някога, всички го творенья не приличат на нищо, те не са типични и това привличат към себе си не малко внимание. Затова парфюм Paco Rabanne - това винаги е нещо ярко, запомнящо се и различно. Имате парфюм Paco Rabanne - това означава да бъде необичайно и эпатажным, стилен и луксозен. Значи, да бъде част от легендите.

Аромат на Пако РабанеПако Рабане винаги е обичал эпатировать публиката със своите творения. Какво стои дрехи от хартия, винил, метал и други материали. През 1967 г. той възниква и идеята за създаване на собствен аромат, който би бил не прилича на останалите парфюми. Така се появи на светлината парфюм Paco Rabanne Calandre. В него е свързан мирис на роза с вкус на метал. Оттогава той постоянно публикува парфюм и всеки от тях станаха истински хит.

Парфюми Paco Rabanne CalandreАромат създаден за жени, които са независими и са отворени за промяна, смели и модерни. Тези женски парфюм Paco Rabanne ще позволи на момичетата да се чувстват уверени и съблазнително и да върви в живота с вдигната глава. Аромат няма да остави безразличен нито един мъж.

Връхни нотки: лимон, бергамот.
Ноти сърце: момина сълза, здравец, роза, корен ирис, жасмин, иланг-иланг.
Шлейфовые бележки: ветивер, мъх, дъб, мускус, амбра, сандалово дърво, кедър.
Парфюми Paco Rabanne


Парфюм Paco Rabanne Lady MillionАромат, издаден през 2008 г. и веднага спечели огромна популярност в цял свят. Парфюми Paco Rabanne L Million, уникален и сте чувствени. Те са свързани със страстни и секси момиче, пред която не може да устои нито един мъж. В него са се обединили цитрусови нотки с дървесен аромат, което прави тези дамски парфюми Пако Рабана необичайни и скандално-привлекателните, както и самият Пако. Флакон е направен във формата на златен диамант и наистина е достоен за момичета на милион. Парфюми Paco Рабана Лейди Милион искам да се прилага върху кожата и вдишайте аромата просто така, като у дома си. В тях са правилните комбинации, които не се отегчават никога.

Връхни нотки: neroli, малина и лимон.
Ноти сърце: гардения, жасмин, портокалов цвят.
Шлейфовые бележки: бял мед, кехлибар, пачули.
Парфюми Paco Rabanne


Парфюми Paco Rabanne Black XBТози аромат е създаден през 2007 г., за момичета, без компромис, с неповторим стил и елегантност. Той е бунтарским парфюм, който не се класифицира или да впише в някакви рамки.

Парфюми Paco Рабана Black XS са свързани с едно момиче-ангел, но зад гърба му не е крила, а на главата си красив рога. Тя е капризен и изысканна и със сигурност няма да оставят безразличен нито един джентълмен.

Връхни нотки: зърна розов пипер, червена боровинка, чемерица, цъфтеж, тамаринд.
Ноти сърце: черен виолетов, цвете какао, роза.
Шлейфовые бележки: черна ванилия, дърво масойя, пачули.
Парфюми Paco Rabanne


Парфюм Paco Rabanne UltravioletТози аромат чарует и влека, кара си обладательницу се промени и да се игриво. Малко летен аромат ще ви удиви със своята дълбочина и озадачаващи. Той дава на жените необяснима енергия и увереност в собствената си привлекателност. Момиче този аромат - стилна, луксозна, малко капризен, но искрена и любяща.

Парфюми Paco Рабана Ултравиолетови, които са затворени в бледо лилав балон от силикон, метал и стъкло. Флакон сякаш свети отвътре и напомня за френската ривиера в морето и е топъл, ласковом слънцето.

Връхни нотки: грейпфрут.
Ноти сърце: дъбов мъх, кедър.
Шлейфовые бележки: амбра, мускус.
Парфюми Paco Rabanne
Заедно с"Парфюми Paco Rabanne" също четат: