• (5-04-2015, 18:21)   
  •   0   
  •  663 
Джил Сандер - това е немски дизайнер. Страст към минимализму е отразено в нейната работа, което определено го отличава от други дизайнери. Първият бутик Jil Sander е открит в далечната 1968 година. В него се продаваха не само дизайнерски неща, но и друга стилни дрехи от Италия и Франция. От началото на първите няколко продажби и до изграждане на цялостна колекция са минали дълги седем години. Първите парфюми от Джил Сандер са били освободени през 1979 г., когато дизайнерът е на върха на успеха.

Парфюм Jil Sander Woman I (Woman Pure)Парфюм Jil Sander Pure - това е женски аромат, който принадлежи към групата на цветя, шипровые. Този парфюм от Джил Сандер за първи път бе показан свят през 1979 година. Характер на тези духове - това е естеството на тази жена: чувствен, ярък, трепетный и елегантен. От един вкус на мъжете да падат в краката на жените и треперят от възхищение. Композицията на парфюма е невероятно богат, благодарение на което той е идеален за вечернему заедно.

Начални нотки: бергамот, кориандър, гальбанум, зелени ноти.
Средни нотки: жасмин, гардения, карамфил, мексиканска тубероза, иланг-иланг, роза, момина сълза.
Крайните нотки: ветивер, кожа, стиракс, дъбов мъх.
Парфюм Jil Sander


Парфюм Sport for Women от Jil SanderПарфюм Sport for Women от Jil Sander е бил представен за първи път в света през 2005 година. Аромат Sport for Women е създаден от талантливи парфюмери Дома министерството на отбраната на Джил Сандер Sophie Labbe и Beatrice Piquet. Парфюм Sport for Women Jil Sander е предназначен за жизнерадостных, енергични представители на по-младото поколение. Композицията на аромата се състои от сочни бележки ябълка и сицилиански мандарина, нежни цветове на божур и фрезия, свежест мускус, кедър, сандалово дърво и джинджифил. Енергизиращ енергия парфюм вдъхновява за завладяване на нови върхове.

Начални нотки: прасковен цвят, грейпфрут, ябълка, касия.
Средни нотки: божур, касис.
Крайните нотки: пикантна, боб Тонка, сандалово дърво, мускус, кедър, джинджифил.
Парфюм Jil Sander


Дамски парфюм Jil Sander EveАромат на Jil Sander Eve е създал парфюмерист Olivier Polge. За първи път феновете на тези парфюми са представени през 2011 година. Парфюмерист е вложил в аромат на Jil Sander Eve чувственост, красота, нежност и притягательность. По този начин той е отобразил цялата същност на истинската женственост. Такъв аромат подчертае и засили чар, чувственост и романтика го обладательницы. Възприемането на миризмата на тези духове може да се сравни с нещо мистериозно и загадъчно. Аромат наистина элегантен и страната.

Начални нотки: цвете от грейпфрут.
Средни нотки: виолетово, жасмин.
Крайните нотки: пачули, кашемировое дърво.
Парфюм Jil Sander
Заедно с"Парфюм Jil Sander" също четат: