• (5-04-2015, 18:24)   
  •   0   
  •  583 
Първият си парфюм венесуэльско-американски дизайнер Каролина Ерера пусна през 1997 година. Дебютная тоалетна вода да придобие по-голяма популярност.

Дамски парфюм от Carolina Herrera е символ на обитательницы съвременния мегаполис. Парфюм от Каролина Херера е безупречна хармония между нежност, чувственост и източна лукс.

Парфюм Carolina Herrera 212Парфюм 212 от Carolina Herrera - пълно въплъщение на интересите на новото поколение - дързост и активност. Те са предназначени за разумна оптимистки, която повече от всичко ценят свободата си и никога не греши с избор. Тя обича да изпъква, и повече от всичко иска да бъде щастлив. Свеж и нежно ухание, създаден, за да получат удоволствие от всеки един ден. В центъра на композицията стои букет от бележки на мускус, цветен прашец цветя, гардения, лилия, жасмин. Парфюм 212 от Carolina Herrera е идеално за ежедневна употреба.

Начални нотки: бергамот, мандарина, стъбла на цветя.
Средни нотки: цветни листенца, бели цветя, гардения, лилия.
Крайните нотки: прозрачен мускус, сандалово дърво.
Парфюм CH


Парфюм Carolina Herrera CH L ' eauДамски парфюм CH L ' eau на Carolina Herrera са представени поклонницам през 2011 година. Характер парфюм Carolina Herrera CH L ' eau е различна нежност и романтичностью. За разлика от своя ярки и сочни предшественик аромат покорява своята естествена нежност. Флакона на парфюма е направен в същия изискан стил, както и самият парфюм. В мек аромат на парфюма съчетава нотки на портокал, бергамот, гардения, лимонов дърво, канела, виолетки, роза, лилия, лора и гелиотропа.

Начални нотки: цветя лимонов дърво, портокал, бергамот, фрезия.
Средни нотки: момина сълза, роза, гардения, виолетово, жасмин.
Шлейфовые бележки: сандалово дърво, лавров, канела, гелиотроп, сандалово дърво.
Парфюм CH


Парфюм 212 vip, Carolina HerreraПрез 2010 г. Каролина Ерера пусна нов женски парфюм - подобрена версия на Carolina Неггега 212. Нов аромат 212 vip от Carolina Herrera е идеално за творчески момичета, които знаят как да живеят ярко. Жена, която се радва на парфюм 212 vip знае, какво е эпатаж. 212 vip от Carolina Herrera е весел и празничен аромат. Приятен женски чар е добавен аромат на ванилия и чувствени зърна Тонка.

Начални нотки: ром, маракуйа.
Средни нотки: мускус, гардения.
Шлейфовые бележки: ванилия, боб Тонка.
Парфюм CH


Парфюм Carolina Herrera CHСъздаването На парфюм Carolina Herrera CH вдъхновени от спомени за беспечном детството. Парфюм CH отговарят си на свежестта и леката сладост на ориенталски цветя. Те са решителни момичета, които могат да бъдат независими и съвременни. Те са очарователни и невероятно женственны. Нейният парфюм - това е лично, нещо, което изразява нея самата. Парфюм се разкрива пикантни и наистина ориенталски нотки. Аромат покорява със смес от мощни цветове, жасмин и българска роза. Канелата възбужда апетита за живот, емоции и чувства. Бутилка не по-малко привлекателна, отколкото на себе си парфюм - той е обвит червен кожата и е украсена с брелоком.

Начални нотки: портокал, пъпеш, бергамот.
Средни нотки: българска роза, жасмин.
Шлейфовые бележки: кожа, канела.
Парфюм CH


Парфюм Carolina Herrera 212 SexyПарфюм 212 Sexy от Carolina Herrera това трактовка на живот обитательницы големия мегаполис. Той е подходящ сексуална, спокойна и смела жена. Аромат на парфюм 212 Sexy - това е ароматът на свободата, благополучие и успех, който символизира непрекъснато развитие на целия свят. Цитрусовите нотки са вплетени в хармония с перцовой забележка, а цветя, смесени с подправки. Мускус, довершая композиция на аромат, придава наситеност Това е истински символ на мъдър женската сила и свобода.

Начални нотки: мандарина, мандарина, розов пипер, бергамот.
Средни нотки: праскова, сладка вата, гардения.
Шлейфовые бележки: санталовое дърво, ванилия, бял мускус.
Парфюм CH
Заедно с"Парфюм CH" също четат: