• (5-04-2015, 18:24)   
  •   0   
  •  993 
История на френската модна марка Lanvin започва през 1889 година, с откриването на шляпного магазинчика в Париж. Основательница марка Жана Ланвин винаги е обичал шевове. Така с лека ръка се е появил елегантни мъжки и дамски дрехи под търговско логото на Lanvin. Днес в арсенала на марката е представена от дрехи, аксесоари и аромати за мъже и жени.

Невероятна красота Ланвин - това е символ на нежността, на любовта, романтиката, очарование и хармония. Парфюм Lanvin Paris подобно на невидимому шлейфу обгръщат и пьянят пробуждането в душата на романтични нотки и преживявания. Парфюм композиции марка съчетават в себе си класически парфюм традиции и съвременни тенденции.

Първият парфюм Ланвин е издаден през 1927 година. В арсенала на марката редовно се появяват оригинални мъжки и женски аромати на Ланвин, които засягат неговото великолепие и опияняващ букет.

Парфюмът Jeanne LanvinТози плодово-цветен аромат, посветен на основательнице марка - Жана Ланвин. Прекрасен фин букет, разработен Ан Флипо и Альбером Элбазом през 2008 г., предназначен за млади дами. Женствени и много чувствен парфюм на Ланвин Джейн съчетават в себе си френска изтънченост и чувственост.

Връхни нотки: citron, круши, къпини, касис.
Средни нотки: роза, божур, малина, бяла фрезия.
Основни нотки: мускус, сандалово дърво, амбра.
Парфюм на Ланвин


Парфюм Lanvin Eclat D ' ArpegeМного лек и чист аромат, предназначен е за чувствените и изтънчените дами. Този парфюм Lanvin е символ на истинските чувства, които остават в сърцето завинаги. Парфюми подобно на гъвкавост женския шарфику от прозрачен плат ще следват своята спечелила навсякъде, изпълвайки я седмицата лек аромат. Издадени през 2002 година.

Връхни нотки: зелен люляк, божур.
Средни нотки: зелен чай, сладка праскова.
Основни нотки: мускус, ливански кедър, амбра.
Парфюм на Ланвин


Парфюм на Ланвин Румер 2 RoseИзискан аромат, изпълнен с нотки на роза. Тези женски парфюм на Ланвин - като романтичен разказ за страстта и нежността, на истинската любов, в която размива границата между реалност и мечта. Те са посветени на една жена, която знае как да обича. Парфюми освободени през 2006 година.

Връхни нотки: citrus, круша, бергамот.
Средни нотки: бяла роза, орлови нокти, жасмин самбак, магнолия, момина сълза.
Основни нотки: пачули, мускус, амбра.
Парфюм на Ланвин


Парфюм на Ланвин, Мери МиПарфюм е създаден съвсем наскоро - през 2010 година. Нов аромат от Ланвин - това е още една възможност да предизвика най-искрени чувства, които понякога е трудно да се предадат с думи. Опитах тези парфюми веднъж, вие любитесь в тях завинаги. Прекрасни цветя-плодов букет, разработен парфюмером Antoine Maisondieu.

Връхни нотки: праскова, горчив портокал, бяла фрезия.
Средни нотки: магнолия, роза, жасмин.
Основни нотки: бял вирджинский кедър, амбра, мускус.
Парфюм на Ланвин


Парфюм Lanvin Jeanne CoutureАроматът е издаден през 2012 година. Парфюм на Ланвин Жана висшата мода - това е обновена версия на класическия парфюм Jeanne Lanvin. Цветя-дървесни нотки букет вълнува въображението и обгръщат нежен мирис на пролет.

Връхни нотки: листа от виолетки, малини, утринна роса.
Средни нотки: магнолия, божур.
Основни нотки: мускус, бял кедър.
Парфюм на Ланвин


Парфюм на Ланвин ОксидженВдишайте свеж глътка чист въздух, който понякога е необходим в една задушна загазованном метрополис. Аромат Oxygene - това е невероятно чист цветя-водна букет, изработен известен парфюмером Алберто Морилласом през 2000 година. Парфюми дават на невероятно спокойствие и да запълни сърцето си желание да живеят и да се радват на живота.

Връхни нотки: бял индийски пипер, бергамот.
Средни нотки: роза, мляко, гардения.
Основни нотки: ирис, бяло сандалово дърво, мускус.
Парфюм на Ланвин
Заедно с"Парфюм на Ланвин" също четат: