• (5-04-2015, 18:25)   
  •   0   
  •  1626 
През далечната 1935 г. Димитрина Птижан е създал нещо, което помага на жените да изглеждат по-привлекателни и по - красив компания Lancome, специализирующуюся на създаването на козметика и парфюми. Днес за нея знае целия свят, и тогава, през 1935 г., в Брюксел са били изложени на първите аромати от Ланком: точно това производство и впоследствие се превърна в една телефонна игра на световна марка.

Парфюми Хипнозата на ЛанкомТези женски парфюм на Ланком са създадени през септември 2005 г. и са юбилеен 50 аромат. На пръв поглед много създаден парфюмов, и вече трудно е да се намери ново звучене на обичайните съставките. Въпреки това, за Ланком няма нищо невъзможно, и Хипноза доказателство за това: този аромат привлича вниманието на околните към една прекрасна дама, която го е избрала, не е случайно, защото той е истинско оръжие за предизвикване на сърца. Този парфюм на Ланком звучи много сладко благодарение на ванилия, която се разкрива в най-необичайни за нея цветове в тандем с жасмин, ветивером и пассифлорой.

Връхни нотки: пасифлора.
Средни нотки: жасмин самбак.
Основни нотки: ветивер, ванилия.
Парфюм Lancome


Парфюм На Ланком Хипноза СенсесПарфюм на Ланком Hypnose Senses сте чувствени и убеждава. Парфюм е вторият лице, нов външен вид на Хипноза. Сенсес издаден през 2009 година, и вече успя да спечели любовта на момичета, които обичат мънички цветя-шипровые аромати. Го е създал известният и талантлив парфюмерист Кристин Nagel, което успя да сътворят такива известни аромати като Miss Dior и Narciso Rodriguez For Her. Тези френски парфюм на Ланком леки и в същото време, идеален за млади момичета.

Връхни нотки: пипер, мандарина, портокал.
Средни нотки: мед, роза, османтус.
Основни нотки: боб тонка, ладанник, бензоин, пачули.
[]"href="/sites/default/files/hypnose_senses.jpg">
Парфюм Lancome


Парфюм на Ланком Tresor ин ЛавПарфюм Lancome Tresor in Love - въплъщение на женственост, елегантност и романтизъм. Този аромат наистина изразява чувство на влюбване - лесно и жизнеутверждающее. Той се отнася до плодово-цветочному клас (с изключение на някои дървесни бележки) и е новата интерпретация на аромата Tresor, здраво ассоциирующегося с компанията Ланком и издаден през 1990 година. Tresor Ин Лав видя бял свят през 2010 година.

Връхни нотки: черен пипер, круша, нектарини, бергамот.
Средни нотки: праскова, роза, жасмин, виолетов.
Основни нотки: кедър, мускус.
Парфюм Lancome


Парфюм на Ланком Tresor Миднайт РозаTresor Midnight Rose стомана новост 2011 г., която веднага луксозен любительницам плодови аромати. Това е още една интерпретация на Трезора, която има акцент върху плодов бележка малини. Аромат представи известната магьосница на Холивуд - Ема Уотсън, която сравнява този аромат с магията на нощта.

Връхни нотки: малини, роза.
Средни нотки: божур, жасмин, пипер, касис.
Основни нотки: мускус, ванилия, кедър.
Парфюм Lancome


Парфюми Поема от ЛанкомПарфюми пуснати още през 1995 г., но все още не са престанали да бъдат актуални. Това е топло, обгръща аромат, който е идеален за образа на фатална жена. Освен сладост, аромат разреден проститутка нотки, така че да могат да се носят както в студено време г., така и на топло.

Връхни нотки: мандарина, нарцис, праскова, слива, касис, татул, бергамот.
Средни нотки: флердоранж, жасмин, фрезия, иланг-иланг, ванилия, гелиотроп, кожа, мимоза, роза, тубероза.
Основни нотки: мускус, амбра, зърна тонка, кедър, цветя на портокал.
Парфюм Lancome


Парфюм на Ланком МираклПарфюм Miracle издаден през 2000 година. Това е деликатен аромат, който подчертава естествената красота и е подходящ чувствени и романтични момичета. Сладък, и в същото време свеж, невероятно мек аромат, създаден от известните парфюмеристите са Хари Фермонт и Алберто Морильяс.

Връхни нотки: фрезия, личи.
Средни нотки: жасмин, черен пипер, магнолия, джинджифил.
Основни нотки: мускус, амбра.
Парфюм Lancome


Парфюм от Lancome Magie NoireТези парфюми ыпущены доста отдавна - през 1978 година. Името им е абсолютно показва характер аромат - "черна магия". В него има притягательность, страст и мистерия. Поради наситеността той не е подходящ за всякакви случаи, което е характерно почти за всички пури в ограничени бройки парфюмов. След като усеща този аромат, изглежда, че парфюмеристите са при създаването му приложили не, законите на химията и физиката, а истинско чародейство.

Връхни нотки: малини, зюмбюл, бергамот, роза, касис.
Средни нотки: иланг-иланг, жасмин, ирис, нарцис, момина сълза, кедър, тубероза, мед.
Основни нотки: пачули, мускус, сандалово дърво, ветивер, дъбов мъх, амбра, подправки.
Парфюм Lancome


Парфюм на Ланком МагнификТова е ярък, много женствена и интригуващ аромат. Той е издаден през 2008 г., и окован към себе си вниманието на необичайно за европейската парфюми съставка - нагармота. Това растение от Индия, което се използва за овкусяване на сари, тя придава нота на мистерия, тъй като звучене близо корице, ладану, кедру и пачули.

Връхни нотки: българска роза, шафран.
Средни нотки: роза, жасмин самбак.
Основни нотки: нагармота, сандалово дърво, кимион.
Парфюм Lancome


Парфюми Атракция от ЛанкомДа се отнасят към класа на цветя: те имат мек и лек аромат, който е особено красив през пролетта. Сладостта на Атракцион разреди малка кисела забележка, че не ви дава правото да го наречем приторным и тежко. Той е идеален за млади, жизнерадостных момичета.

Връхни нотки: иланг-иланг, neroli, гардения.
Средни нотки: роза, жасмин, цветя на портокал, тубероза, ирис.
Основни нотки: ванилия, мускус, бял кедър, амбра.
Парфюм Lancome
Заедно с"Парфюм Lancome" също четат: