• (5-04-2015, 18:25)   
  •   0   
  •  681 
Аромат на тоалетна вода за жени на марката Chloe радва на голяма популярност не само сред обикновените жени. Това е изборът на много звезди. Аромати на модна къща пуска различни, но всички те са подходящи за съвременната млада жена, нежна и романтична.

Тоалетна вода Chloe LoveАромат на парфюм Chloe Love принадлежи към семейството на цветя. Характер на тоалетната вода е много мека, деликатна. А на този пудровый и изискан. Той е създаден за романтичните и елегантни представители на нежния пол. Подходящ за ежедневно прилагане, може да се използва и като вечерен аромат.

Връхни нотки: розов пипер, портокалов цвят.
Средни нотки: зюмбюл, wisteria, ирис, гелиотроп, ирис, люляк.
Основни нотки: талк на прах, оризово брашно, мускус.
Тоалетна вода Сhloe


Тоалетна вода Chloe NarcisseАромата принадлежи към групата на цветя-ориенталски. Характер парфюм е мистериозен и чувствен, наситен аромат. Този аромат Хлое може да се нарече класически лукс. Парфюм подчертава индивидуалността и чара на своята любовница.

Връхни нотки: невен, кайсия, виолетов, ананас, праскова, портокалов цвят.
Средни нотки: карамфил, роза, гардения, жасмин, подправки и розово масло.
Основни нотки: ванилия, кедър, балсам Толу, ванилия, мускус.
Тоалетна вода Сhloe


Тоалетна вода See by ChloeТази дамска тоалетна вода Хлое се отнася към семейството на цветни аромати. Това е новост от модна къща, която е пусната през 2012 година. Характер елегантен парфюм и наситен с елегантен шик. Това е чудесен вариант за вечеря или романтична среща.

Връхни нотки: бергамот, ябълков цвят.
Средни нотки: жасмин, иланг-иланг.
Основни нотки: сандалово дърво, ванилия, мускус.
Тоалетна вода Сhloe


Аромат Хлое Love Chloe Eau FloraleПарфюм Chloe Love Флорель се отнася към групата на цветни аромати. Това е цветна версия на известния парфюм от модна къща. Това е миризмата на истинска дама, аристократки с перфектни маниери.

Връхни нотки: зелен грах, джинджифил.
Средни нотки: черен чай.
Основни нотки: пудровые бележки.
Тоалетна вода Сhloe


Тоалетна вода Chloe Love Purse SprayТоалетна вода Лав Спрэй от Хлое се отнася към семейството на цветя. Състав парфюм нежен, мек, пудровая. Аромат Сhloe подходящ за ярки и романтично представителки на прекрасния пол, чувствена млада жена. Тоалетна вода Сhloe предлага се във флакон с цвят розово злато и украсени златни веригата.

Връхни нотки: розов пипер, портокалов цвят.
Средни нотки: ирис, зюмбюл, гелиотроп, люляк, wisteria.
Основни нотки: мускус.
Тоалетна вода Сhloe
Заедно с"Тоалетна вода Сhloe" също четат: