• (5-04-2015, 18:25)   
  •   0   
  •  1741 
Парфюми Фиджи
Мотото на създателя на парфюма Fidji Гай Лароша е много известен в света на аромати. "Жена - остров. Фиджи - това е нейния парфюм". Отдавна вече е доказано, че модата - е капризна дама и се задържат не обича, а ето стила и класата - са вечни. Това може да се каже и адрес на парфюм Фиджи.

Френски парфюм Фиджи: история на създаването наСветовно известен дизайнер е пристигнал в столицата на модата още през далечната 1949-та година, но по пътя към успеха той не започна съвсем обикновено. Първоначално младият талант започва работа с дизайн капачки. Постепенно той научава и отива в Ню Йорк, за да се натрупа опит за създаване на колекции прет-а-порте. След това той отново се връща и пуска първата си колекция. След като марката придоби популярност, Laroche да пристъпи към създаването на аромат. Първата и най-популярна и се очертава като тоалетна вода Фиджи. Се е появил Тоалетна вода Fidji още в далечните 60-те години. Оттогава аромат се превърна в едно от любимите сред представители на нежния пол. Това е обявена за класика парфюмерного дела, подчертавайки женствеността и крехкост.

Нека да започнем с произхода на имената. В архипелаг от вулканичен произход Меланезию е включена държава Фиджи. Име веднага извиква асоциации с рай на земята. Пъстри цветя и екзотични птици, топъл пясък и много вода - ето какво изниква в паметта. Ето защо Guy Laroche избра името Фиджи за създаване на женски парфюм. Както и природата на острова, аромат на Фиджи е наситен с мистерия и магически озадачаващи.

С други думи, парфюми от Guy Laroche Fidji са предназначени за това, че една жена може постоянно се чувстват атмосфера на топло лятото и да се отпуснете. Освен това, аромат е много слънчево и топло настроение, което го прави толкова популярен дълго време.

Парфюми Фиджи: описаниеАромат на парфюм Fidji се отнася към семейството на цветя. Характер на парфюм може да бъде описан като изискан, много тънък и дори прозрачна. Аромат Fidji енергичен и ярък, предназначени за жени на различна и непредсказуема. Това по някакъв начин израз на женската мечта (да и мечти парфюмеристите) за духове, които никога не излизат от мода.

Реколта парфюми Фиджи отлично подходящ за ежедневна употреба. Те са може да се прилага, преди да отиде на работа в офис. Състава на парфюма Фиджи включва преплитане на цветни и зелени ноти, които напомнят за тропически гората и лятна почивка. Чистота и яркост аромат се крие в нотках цветове, тубероза и ирис, допълнени с аромат на жасмин. А дълбочината на френски парфюми Фиджи създават нотки на мускус и кехлибар. А Fidji, според нейния създател, е много съблазнителен и сияен, това е преплитане на наслада и екзотика.

Връхни нотки: ирис, тубероза, гальбанум, зюмбюл, бергамот.
Парфюми Фиджи

Средни нотки: виолетов, роза, жасмин, алдехиди, корен на ирис, карамфил.
Основни нотки: амбра, пачули, ветивер, мускус, дъбов мъх.

Парфюми подобни на ФиджиВ света на парфюмите парфюми Фиджи имат няколко много подобни аромати. Серди тях парфюм Clinique Happy to Be. Още често се нарича аромат за влюбени жени. Миризмата наистина е много слънчев и весел, също така ни напомня за лятото и топъл въздух. Също може да опитате аромат от Lancome Tresor. Това е елегантен цветен аромат. Той е по-спокоен, топъл и обгръща. Подобно настроение носи в себе си аромат от Elia Campbell. А се отнася към групата на цветя-плодов с нотки на амбровых. Характера му е мистериозен и загадъчен. Много добре подчертава женската привлекателност. Всички тези аромати са в неговия състав, бергамот, жасмин, мускус и туберозу, което ги прави много сходни по характер и настроение.
Заедно с"Парфюми Фиджи" също четат: