• (5-04-2015, 18:32)   
  •   0   
  •  1403 
Почти цялата парфюм продукти на този модерен дом не се различава твърде остри аромати, но при този нов парфюм от Сhloe - това винаги е събитие в света на аромати. Начин на представителки на прекрасния пол, който е идеален парфюм Хлое, завързана с молодостью и нежност.

Парфюм Chloe НевинносттаАромата принадлежи към семейството на зелени цветя. Парфюми Хлое Инносенс имат много свеж и ефирен аромат. Име на напълно отговаря на характера на парфюм. Флакон и завършен в съответствие с описание на аромата - плавни линии и нежни оттенъци подчертават безтегловност и невинност.

Връхни нотки: воден зюмбюл, бергамот.
Средни нотки: central орлови нокти, виолетово, жасмин, роза.
Основни нотки: ирис, мускус, египетски ветивер, texas кедър.
href="/sites/default/files/duhi_chloe_innocence.jpg">
Парфюми Сhloe


Парфюмът Chloe Eau de ParfumАромата принадлежи към групата на цветя-ориенталски. Аромата е много богат, чувствен, класически. Този парфюм Сhloe подходящ за младите и модерни жени. Характер на аромата загадъчен, целящ да им покаже безупречен вкус обладательницы. Предназначен за вечерно нанасяне или за романтични довиждане.

Връхни нотки: личи, божур.
Средни нотки: роза, магнолия, момина сълза.
Основни нотки: амбра.
Парфюми Сhloe


Парфюм L eau de ChloeАромата принадлежи към семейството на цветя, шипровых. Нов парфюм на Chloe са чувствен, елегантен и много женствен характер. Посреща млад мечтательницы, елегантна дама и романтична авантюристки. Аромата се предлага в много деликатна бутилка с панделка с цвят на мента. Този нов аромат на Хлое повече е предназначено за вечерна употреба, но се допуска и през деня нанасяне.

Връхни нотки: и цитрусови плодове.
Средни нотки: роза.
Основни нотки: пачули.
Парфюми Сhloe


Парфюм Chloe SignatureАромат на тези духове Сhloe се отнася към семейството на дървесни. А има момиче, вдъхновяващи, нежна и окутывающим характер. Миризмата на меко и нежно, за да проверите за вечерна употреба или за романтична среща.

Връхни нотки: божур, фрезия, личи.
Средни нотки: роза, момина сълза, магнолия.
Основни нотки: кедър, амбра, пудровые ноти, мускус.
Парфюми Сhloe


Парфюм Chloe Rose EditionТези дамски парфюм от Хлое се отнасят към групата на цветни аромати. Аромата е свеж, сочен, но при това са много деликатни. Характер на чувствен парфюм, пленителна и искушающий. Посреща очарователна и стилна млада жена, като подчертава нейната нежност и индивидуалност. Чудесна композиция е затворена в елегантен, нежен флакон с ярко розова панделка.

Връхни нотки: роза.
Средни нотки: магнолия, момина сълза.
Основни нотки: кедър, амбра.
Парфюми Сhloe


Парфюми Хлое ИнтенсАромата на този парфюм Сhloe се отнася към семейството на цветя. Характеризират аромата на следните думи: лека, крехка и обворожительный, траен аромат. Това е аромат на романтичната и елегантни представителки на прекрасния пол. Този парфюм Хлое много изискан , подходящ за ежедневна употреба, дори и в офиса.

Връхни нотки: магнолия, розов пипер, роза.
Средни нотки: кедрово дърво.
Основни нотки: сандалово дърво, мед, боб Тонка, амбра.
Парфюми Сhloe


Парфюми Хлое ЗелениПарфюми Сhloe Зелени напълно оправдават името си. Аромата принадлежи към семейството на цветя, зелени. Характер парфюм нежна, малко флирт, при този романтичен и дори пикантна. Наситен с миризмата на елегантност и женственост, подчертава удобство и лукс. Той едновременно дискретни и страстни. Може да се използва както през деня, така и вечер.

Връхни нотки: neroli, бергамот, лимон, латинката.
Средни нотки: жасмин, екстракт от роза, водна лилия, роза абсолю.
Основни нотки: момина сълза, мускус, градински чай, хвойна, амбра, гальбанум.
Парфюми Сhloe
Заедно с"Парфюми Сhloe" също четат: