• (5-04-2015, 18:33)   
  •   0   
  •  881 
Марката Келвин Клайн е основател на стила "унисекс". Той се занимава с разработването на облекло, което могат да се носят както на жените, така и мъжете, отколкото шокиращо за много известни модни къщи. Именно Келвин Клайн направи толкова популярен стил на облекло "милитари".

Както и при повечето други марки по производство на облекло Келвин Клайн има и собствена линия парфюми. Но парфюмы от този на модна къща " имат една отличителна черта - всички парфюми на Calvin Klein се предлагат по двойки, а след това има дамски и мъжки аромати излизат заедно. Освен това, марката се отличава най-първата аромат унисекс в света на парфюмите - парфюм Calvin Klein One Shock, които в своето време фурор, но не са загубили своята популярност и досега.

Парфюм на Келвин Клайн КрасотаТези дамски парфюми от Келвин Клайн са били освободени в светлината на 2010 година. Аромат посветен на вътрешния свят на представители на нежния пол, на техните мисли, емоции, усещания и преживявания. Той е подходящ за онези жени,които, при всички ситуации не губят самочувствие. Такава хубава жена си позволява дързост и флирт, назад и интрига, като в същото време запазва своя чар и финес. Това е въплъщение на истинската жена - изискана, красива и сексуална.

Начални нотки: семена амбреты, кала.
Ноти сърце: жасмин, хвойна.
Основни нотки: мускус, virginiana кедър, лилия.
Дамски парфюм на Келвин Клайн


Парфюми Сalvin Klein Sheer BeautyТози безгрижен, искрящ аромат въплъщава в себе си притягательность и сексуалност. Аромат от плодово-цветен, много свеж, идеален молоденьким момичета за дневна нанасяне. Тя е игрива, загадочен, женственен и пълен с енергия. Неговия изискан аромат на доста притягателен и соблазнителен.

Начални нотки: червени плодове, праскова, бергамот.
Ноти сърце: жасмин, лилия, божур.
Основни нотки: мускус, ванилия, сандалово дърво.
Дамски парфюм на Келвин Клайн


Парфюм на Келвин Клайн Euphoria BlossomТози аромат, издаден през 2006 г., е подходящ за уверени в себе си жени, на истинските искусительниц. Той е идеалният избор за задорной момичета, романтично и в същото време приключенски характер, осознающей своята изтънченост и неотразимост. Този парфюм ще бъде за тях източник на енергия, способни да вдъхновят и окутывать радостни емоции.

Начални нотки: розов божур, орхидея, лотос.
Ноти сърце: кехлибар, бяло дърво.
Основни нотки: мускус, нар, кумкват, зелени ноти.
Дамски парфюм на Келвин Клайн


Парфюм на Келвин Клайн Еуфория ФорбиденНово от марката Келвин Клайн, парфюм Euphoria Форбиден - това е откровен, загадъчна, невинен и съблазнителен аромат. Той е като забранения плод, много желани и вожделенный. Обявен парфюм за млади, самоуверени и независими жени. Го опияняващи, атрактивни бележки са в състояние да съблазни от първата минута. Го носителка на недостъпна и искусительна, дерзка и необыкновенна.

Начални нотки: малина, мандарина, цвете прасковено дърво.
Ноти сърце: божур, жасмин, орхидея.
Основни нотки: мускус, пачули, кашмир.
Дамски парфюм на Келвин Клайн


Парфюми Эскейп от Келвин КлайнТези дамски парфюми от Келвин Клайн - той е нежен и изискан плодово-цветен аромат, подходящ за дневна нанасяне. Неговият носител - романтична, женствена и нежна природа. Парфюм е създаден още през 1991 г., но все още се радва на огромна популярност сред amatures, наситени, запомнящи се аромати.

Начални нотки: зюмбюл, иланг-иланг, лайка, ябълка, кориандър.
Ноти сърце: роза, жасмин, карамфил, праскова.
Основни нотки: мускус, ветивер, сандалово дърво.
Дамски парфюм на Келвин Клайн


Парфюм на Келвин Клайн КонтрадикшнИмето на този аромат, представен през 1997 г., казва за себе си - той е противоречив, неподражаем и много стилен. Това е ориенталски парфюм, с искряща свежест, която постепенно се превръща в чувствена цветна гама. Му носителка е красив и женствен, роскошна и умна. Тя е противоречие и е способна на много неща.

Начални нотки: евкалипт, розов пипер, жасмин, орхидея.
Ноти сърце: роза, божур, момина сълза, коприна.
Основни нотки: мускус, сандалово дърво, кумару, тамбути.
Дамски парфюм на Келвин Клайн
Заедно с"Дамски парфюм на Келвин Клайн" също четат: