• (5-04-2015, 18:33)   
  •   0   
  •  421 
Парфюми Клиники - това са уникални хипоалергенни парфюмы, притежаващи ароматерапевтическим действие. Те са не само много хубаво миришат, но още и тонизират, повишават настроението, облекчава стреса и потискат отрицателните емоции. "Красотата - това е позитивен поглед върху живота и, на първо място, здравето" - това е мотото на компанията, в която тя се опитва да следва във всичко.

Така, абсолютно всичко парфюмы, издадени марка Клиники, се ползват с огромна популярност и са с високо търсене.

Парфюми Сlinique HappyЛетни дамски парфюм Клиники Хепи имат приятен цветен аромат. Те са гаранция за вашето добро настроение на целия ден. Най-добре е парфюм е подходящ молоденьким момичета, впечатлителен и романтичен, които в страхопочитание от разходки през лятото на плажа. Те с удоволствие посещават партита, предпочитат ярки дрехи, модни аксесоари и стилни прически. Парфюм Clinique Happy - това е същността на оцет младост, енергия и щастие.

Връхни нотки: цветя, цитрусови плодове.
Ноти сърце: слива, ябълка, бергамот.
Основни нотки: мускус, амбра.
Парфюми Клиники


Парфюми Сlinique Happy HeartТози освежаващ, чувствен и много романтичен парфюм от Клиники олицетворява хармонията за дама, която обича живота във всички му проявления. Наситен и чист, този парфюм е доказателство за това, че щастие много не може да бъде. Той призовава към насладата от живота, радостта и веселбата. Създаден за едно момиче, което живее в хармония със себе си и оценява своите емоции и чувства.

Връхни нотки: краставица, мандарина.
Ноти сърце: зюмбюл, див морков, иглика.
Основни нотки: сандалово дърво, дърво.
Парфюми Клиники


Парфюми Сlinique Happy To BeТози чист и романтичен и в същото време ярък и запомнящ се аромат прониква в своята сексуалност. Той е изпълнен с чудесно настроение и чудесно място за такива млада жена. Плодово-цветен парфюм подходящ за всеки тип нанасяне за романтичните и женственных дама.

Връхни нотки: цитрусови плодове, цветя.
Ноти сърце: круша, какао.
Основни нотки: сандалово дърво и сусам.
Парфюми Клиники


Парфюми Сlinique SimplyАромат на тези духове Клиники, ненатрапчив и чувствен. Това е източна композиция, която, по думите на водещите парфюмеристите на марката, прониква в аурата на жените, припомняйки си моментите на удоволствие и комфорт. Той е чувствен, приятен, но ненатрапчив и не са тежки. Парфюм включва в себе си акценти яркост, интимност, нежност и топлина.

Връхни нотки: бели цветя.
Ноти сърце: соево мляко.
Основни нотки: сандалово дърво, дърво.
Парфюми Клиники
Заедно с"Парфюми Клиники" също четат: