• (5-04-2015, 18:41)   
  •   0   
  •  1194 
Първоначално, марка Dolce & Gabbana, създателите на която са италиански модни дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана, е замислен като проститутка дрехите в стил "кэжуал". Основана той е сравнително скоро - през 1982 г. и бързо придоби популярност в целия свят.

Днес под тази марка Dolce Gabbana се предлагат не само колекции от дрехи, но и парфюми за мъже и жени, а също така бельо и множество аксесоари.

Трябва да се каже, че женски аромати на Dolce Gabbana се радват на много популярен. Многобройните фенове парфюмите на тази марка по целия свят несъмнено свидетелстват за високо качество и най обжалване.

Парфюм Dolce Gabbana Зее ВанТова е може би най-известният и продаваният парфюм на марката Dolce & Gabbana. Този съблазнителен аромат е създаден специално за фатални красавици и очарователните искусительниц, свикнали с непрекъснатото мъжки внимание. Парфюм е издаден през 2006 г. и веднага се озовах на върха на популярността сред amatures, общо луксозен и бляскав. Цялата концепция на тези женски парфюм Dolce Gabbana може да се каже с две думи - богатство и шик. Подходящи както за дневна, така и за вечерно нанасяне.

Връхни нотки: бергамот, мандарина, личи, праскова.
Средни нотки: слива, момина сълза, бял лилия, жасмин.
Основни нотки : амбра, ветивер, мускус.
Дамски парфюм Dolce Gabbana


Аромат на Dolce Gabbana ИмператрицаА Императница е създаден през 2009 г. и влезе в широко известния линия парфюми Долче Габана, посветени на карти Таро. Императрицата в своята властта величественна и красива гордо восседая на своя трон и като се възползва от вниманието на мъжете.

Връхни нотки: екзотични плодове, цветя, рози.
Средни нотки: на диня, киви.
Основни нотки: мускус, розово и циклама.
Дамски парфюм Dolce Gabbana


Парфюм Dolce Gabbana Pour FemmeПарфюм Dolce Gabbana Pour Femme са най-първи женски аромат, пуснат под марката D&G. Парфюм беше представен на обществеността през 1992 година. По случай десетгодишния юбилей на създаването на легендарния аромат, марка Dolce Gabbana пусна нов парфюм е по същество същата фужерной ароматна композиция през 2012 година. Самите създатели на парфюм смятат, че това изобщо не е тривиален за преиздаване, както и финна настройка, плиска аромат. Няколко промени и дизайн на флакон, а самия парфюм зазвучал по-зряло. Той е идеален за специални случаи и по същество представлява завършек за луксозния вечернему рокля, истинска дама.

Връхни нотки: малини, neroli и мандарина.
Средни нотки: жасмин, флердоранж.
Основни нотки: ружа, гелиотроп, ванилия, сандалово дърво.
Дамски парфюм Dolce Gabbana


Парфюм Dolce Gabbana 18Аромат на парфюм 18 La Lune от марката Долче Габана е доста многопластов, извънредно и подходящ както за очарователни жени, така и силни мъже. Той е бил освободен в светлина през 2009 г. и адресирана до мистериозна личност, умеющей изкушава и обольщать. Собственикът на това хипнотичен, манящего аромат, сякаш заобикаля мистериозна, загадъчна аура. Това е эротичность и чувственост, страст и желание, и в същото време откъсната и недостъпност.

Връхни нотки: бели цветя, кожа.
Средни нотки: тубероза, лилия.
Основни нотки: корен от виолетки, мускус, кожа.
Дамски парфюм Dolce Gabbana


Парфюм Dolce Gabbana БлуДамски парфюм Dolce Gabbana Light Blue са били издадени през 2001 година. Тяхната договореност е комплимент начин на непредвидими, ярки и емоционално момиче. Лек аромат изглежда полъх на дългоочаквания бриз в страстен обяд. Аромат на плодове и цветя с ярки нотки на цитрусови плодове. Той красочен, роскошен, чувственен, пълен с чувства и бурните страсти.

Връхни нотки: сицилианский лимон, ябълка, камбанка.
Средни нотки: бамбук, жасмин, бяла роза.
Основни нотки: кедър, мускус, амбра, кипарис, лайм.
Дамски парфюм Dolce Gabbana


Парфюм Dolce Gabbana ШоколадНовият аромат от Dolce Gabbana Sexy Chocolate вкусно и притягательно миришат на шоколад. Както и шоколад, както е известно, стимулира мозъка, които предизвикват чувство на удоволствие и наслада и е нещо като афродизиак. Устойчиви и модерни, тези духове веднага се оказа на върха на популярността, защото миризмата на шоколад - това е бляскав, секси и доста необичайно. Най-добре е този аромат е подходящ молоденьким момичета и любительницам сладки миризми.

Връхни нотки: плодово-пудровые бележки.
Средни нотки: ванилия, шоколад.
Основни нотки: мускус, амбра.
Дамски парфюм Dolce Gabbana
Заедно с"Дамски парфюм Dolce Gabbana" също четат: