• (5-04-2015, 18:42)   
  •   0   
  •  940 
Основатели на компанията Guess са братя Пол и Морис Марчиано. През 1981 г. те са открили една малка фирма за производство на дънки в Калифорния. Те решават да комбинират европейски стил и американската плат. Резултатът не дръзнах да чакаме. Фирмата станала популярна и скоро освен дрехи са станали освобождаване на обувки, очила, часовници и парфюми. Иновации, чувственост, позволява Guess, да заеме водеща позиция. Благодарение на този парфюм Guess ценят и знаят по целия свят.

Сега в колекцията достатъчно много парфюмов, както за жени, така и за мъже. Те се ползват с невероятна популярност, благодарение на способността на парфюмеристите се настанят в една бутилка всякакви миризми, лукс и чар.

Парфюм Guess GuessТези парфюми Хес подчертават женствеността, индивидуалност и привлекателност на своята обладательницы. Аромата е много секси и чувствен. Флакон с формата на червило, така парфюм, можете спокойно да носите в чантата си.
Връхни нотки: бергамот, зелена ябълка, мандарина.
Ноти сърце: божур, момина сълза, фрезия, праскова, магнолия, жасмин, иланг-иланг.
Шлейфовые бележки: мъх, мускус, амбра, кедър.
Парфюм Guess


Парфюм Guess SeductiveИздадени през 2010 година. Аромат, предназначен за сексуална, живи, переменчивой и малко капризна момичета. Той обединява в себе си флирт, финес и дързост. Бутилка сякаш е направен в ерата на 50-те години на 20-ти век - остроугольная форма, а гърлото на бутилката е украсена с брелоком под формата на ярко червило.

Връхни нотки: касис, круша, бергамот.
Ноти сърце: корен на ирис, портокалов цвят, жасмин.
Шлейфовые бележки: ванилия, кашемировое дърво, олибанум.
Парфюм Guess


Парфюм Guess by Marsiano за жениНе прилича нито на което миризмата зачаровывает си самобытностью. Той е лек и свеж. С този аромат момиче няма да остане не са наблюдавани, тя е секси и обворожительна.
Връхни нотки: кардамон, грейпфрут, карамбола, алкохол Куракао.
Ноти сърце: жасмин, орлови нокти, божур.
Шлейфовые бележки: ванилия, мускус, дървесни нотки.
Парфюм Guess


Парфюм Guess GoldАромат, създаден през 2007 година. Тези парфюми пьянят и зачаровывают. В тях се крие цяла история, омайна и волнительная. Жена с такъв аромат непокорна, леко высокомерна и много соблазнительна.

Връхни нотки: ябълка, ананас,цитрусы.
Ноти сърце: зюмбюл, жасмин, роза, водна лилия.
Шлейфовые бележки: сандалово дърво, ветивер, амбра.
Парфюм Guess
Заедно с"Парфюм Guess" също четат: