• (5-04-2015, 19:02)   
  •   0   
  •  1249 
Парфюми Виктория Сикрет
Victoria ' s Secret - един от американските марки, които се посвещават на своята дейност и създаване на женското бельо, парфюм и козметика. Определено Виктория Сикрет не може да се нарече просто компания - това е истинска фабрика за красота, която има неподражаем стил: романтичен, фееричный, и най-важното, достъпни за много жени.

В историята на създаването му дойде истинската американска мечта: един ден Рой Реймънд търсих подарък за любимата жена - тя е посетил няколко магазина за дамско бельо, и не намирането на достойни условия на презента, разочарован в тези заведения. След това го посети идеята за създаване на специален марка, която ще съчетава в себе си наличието на много потребители и заедно с това да остане уникален по рода си. Разбира се, Рой станало: днес ние знаем, че на Victoria ' s Secret е един от най-успешните марки в Америка и Европа, който в момента е един удивителен начин се съчетават не само коприна, сатен и дантела, но и необичайни нотки на ярките аромати на парфюм.

Парфюми Виктория Сикрет БомбшеллПарфюми Виктория Сикрет Bombshell се отнасят към класа на цветя от плодове. Въпреки това, този аромат не се усеща излишно е лесно, което е типично за класически представители на този клас, тъй като в основата му звучи мускус, създаващ струята на обжалване в продължение на цялото звучене на аромата. Именно благодарение на база - мускусу, дървени бележки и мъх, този парфюм се характеризира фатални жени, които използват дълбоки аромати.

Първо запознаване с Бомбешелл ще бъде светъл - изразителен маракуйя, рязко грейпфрут и смекчаващи вината на пистата тангерин и ягоди се проявяват като две противоположности, които по-скоро взаимно се допълват, отколкото са в противоречие с и, разбира се, са интригуващи.

След това, след като се запознаят с аромат по-отблизо, не може да не обърне внимание на това, как някакъв странен начин се превръща в нежна композиция, състояща се от момина сълза, жасмин и ванилия. Въпреки това, това - типични компоненти, които могат да се срещнат едва ли не във всяко трето аромат. Разбира се, марката Виктория Сикрет не мога да си позволя посредственную на пистата, и така нежно средни нотки има екзотика: воал от червени горски плодове и пионом.

Всичко, което оставя след себе си този парфюм от Виктория Сикрет - струи от мускус, мъх и дърво. Благодарение на него устойчив аромат и придобива объемность, това е нещо рамка, която поддържа сонди на горните и средни ноти.

Тези парфюми Victoria Secret създадени Адрианой Медината и Марк Книтковски, и въпреки факта, че те са издадени през 2010 г., все още не губят актуалност.

Връхни нотки: грейпфрут, ананас, тангерин, маракуйя и ягоди.
Средни нотки: момина сълза, божур, жасмин, червени плодове, ванильная орхидея.
Основни нотки: мускус, дъбов мъх и дървесни нотки.
Парфюми Виктория Сикрет


Парфюми Виктория Сикрет АнгелТози аромат от Victoria Secret е интересно оформление: розов прозрачен флакон, украсен с бели криле. Вече с този нетипичного оформяне започва запознаване с парфюм: той е наистина лек и невесом, малко игрив, с ноткой фееричности.

Аромат отварят розов пипер и слива, които обещават оригинално начало. След това в състава бяха оповестени нежно виолетово и гардения, които в комбинация създават неповторим аромат, напомнящ на лек флирт. Продължава Ангел по-тежки нотки на дърво агар, завладяващ мускус и дълбоко аромата на кехлибар.

Се дължи на комбинация от тежки и леки бележки може да се каже, че тези духове на Victoria ' s Secret в действителност съчетават "ангел" и "демон", които в продължение на звук песни водят помежду си извечную борба.

Аромат подходящ ярък и чувствен момичета, които не признават граници и виждат света в най-необичайни форми.

Връхни нотки: слива, розов пипер.
Средни нотки: виолетов, гардения.
Основни нотки: амбра, мускус, дърво агар.
Парфюми Виктория Сикрет
Заедно с"Парфюми Виктория Сикрет" също четат: