• (5-04-2015, 19:02)   
  •   0   
  •  1985 
Козметика от известния френски производител на отдавна покори сърцата на нашите соотечественниц. Не по-малко популярни са станали и аромати от колекцията на Yves Rocher.

Парфюм Yves Rocher ЭвиденсТази Тоалетна вода от Yves Rocher пълен с хармония и мекота. Аромата принадлежи към семейството на клонче, шипровых. А отлично се държи върху кожата и се смесва с естествен мирис. Аромат елегантна и женствена. Yves Rocher предлага и сухи парфюми с този необикновен аромат. Много удобен вариант за носене в дамска чанта. Освен това, на опаковката на парфюм е много лесна и му е трудно да навреди.

Връхни нотки: листа от виолетки, коприна, дърво, магданоз орешника.
Средни нотки: дива момина сълза, жасмин.
Основни нотки: мускат, пачули, пралина.
Парфюм Yves Rocher


Парфюм Yves Rocher Черна ВанилияЕ - зимни парфюм от Yves Rocher, които притежават висока устойчивост. Аромата принадлежи към семейството на източните. Аромата е много богат, леко пикантен, с флорални нотки. Сред аромати Yves Rocher този се отличава с гъвкавост, тъй като с лекота може да се прилага по всяко време на денонощието.

Връхни нотки: great bourbon роуз ванилия, ванилия от Таити, ванилия от Уганда.
Средни нотки: мимоза, флердеранж.
Основни нотки: мандарина, кедър.
Парфюм Yves Rocher


Парфюм Yves Rocher НатурельАромата на тоалетна вода Yves Rocher се отнася към семейството на цветя, зелени. Аромата е свеж, ярък, с цитрусовой ноткой. Аромата е много естествен и лесен. Може да се използва като дневен парфюм.

Връхни нотки: италиански бергамот, зелена ябълка, невен, калифорнийски лимон.
Средни нотки: цветя, праскова, египетски жасмин.
Основни нотки: мускус, амбра, virginiana кедър.
Парфюм Yves Rocher


Парфюм "Магнолия" от Ив РошеАромат тези парфюм Yves Rocher се отнася към семейството на цветя. Парфюм е предназначен за вечерното нанасяне, но може да се използва и като casual. Аромат на романтична и невероятно чувствен, наситен с нежност и женственост.

Връхни нотки: ябълка, магнолия.
Средни нотки: тубероза, гардения, жасмин, лилия.
Основни нотки: дъбов мъх, мускус, праскова, сандалово дърво, кедър.
Парфюм Yves Rocher


Парфюми на Пашкули от Yves RocherАромат на парфюм на Пашкули от Yves Rocher, се отнася към семейството на източни, дървесни. Характер парфюм е притегателен и топло, много чувствен и мистериозен. Това е аромат подчертава женската сексуалност и притягательность. Точно на пачули придава аромат на еротична цвят, дървесни нотки чар и характер. Парфюми-добре е да използвате като вечерен вариант или за романтични срещи.

Връхни нотки: кокос.
Средни нотки: ванилия.
Основни нотки: пачули.
Парфюм Yves Rocher


Парфюми Iria от Yves RocherАромат на парфюм Iria от Yves Rocher се отнася към семейството на цветя-ориенталски. А женствена и елегантна. След нанасяне аромат оставя струята и трае до вечерта. Подходящо да се използва като casual вариант, може да нанесе на романтична среща.

Връхни нотки: бергамот, кориандър, мандарина.
Средни нотки: роза, жасмин, магнолия, момина сълза, гардения.
Основни нотки: ванилия, зърна тонка, пачули, сандалово дърво, амбра.
Парфюм Yves Rocher


Парфюм Yves Rocher Момент на ЩастиеАромата принадлежи към групата на цветя. За създаване на парфюм са използвали аромат, най-ценното сортове рози. Ароматът е сложен и скъп. Използва се за ежедневна нанасяне или за вечерта.

Връхни нотки: подправки и зелени нотки.
Средни нотки: розови пъпки и роза.
Основни нотки: пачули, кедър.
Парфюм Yves Rocher


Парфюм Yves Rocher ЖасминАромата принадлежи към семейството на цветя. Парфюм с елегантен, лек и деликатен. Подходящи за ежедневна употреба, може да се прилага както на офис вариант.

Връхни нотки: жасмин, мандарина.
Средни нотки: жасмин.
Основни нотки: жасмин, мимоза.
Парфюм Yves Rocher


Парфюм Yves Rocher: моноароматыАко искате да усетите чистия аромат на горски плодове или подправки, за вас са подходящи парфюмы от Yves Rocher от серията БИО. Тези аромати не лежеше на бележки, тъй като за създаването им се използва само от един компонент, той и дава името си на парфюму.

Парфюм Yves Rocher ВанилияАромат е сладък, но при този лек и нежен. По кожата оставя струята, много апетитен и вкусен. Миризмата на ванилия първо, много плътен, по-късно придобива мекота и лекота.
Парфюм Yves Rocher


Парфюм Yves Rocher ЯгодиМного вкусен и свеж аромат принадлежи към семейството на плодово. Да го прилагат, могат да бъдат както в топло, така и студено време на годината. Оставя върху кожата на струята от горски плодове.
Парфюм Yves Rocher
Заедно с"Парфюм Yves Rocher" също четат: