• (5-04-2015, 19:03)   
  •   0   
  •  775 
Основен принцип на създаване на изображения за жени, световно известен дизайнер формулира така: едва ли поне една една жена иска да изглежда като момче. Тази идея на известната марка продължава и в създаването на аромати. Тоалетна вода от Валентино е направена за истинска жена, като подчертава нейната индивидуалност и неповторимост. Ето някои аромати, които са спечелили сърцата на представители на нежния пол по цял свят.

Парфюм Valentino ValentineАромата принадлежи към семейството на цветни, ориенталски. Тоалетна вода Валентин от Валентино е предназначена за вечерна или дневна употреба, подходящи за партита и клубове. Аромата е чувствен, заедно с тези младежки и секси. Аромат на тоалетна вода Валентин от Валентино подходящи за представители на златната младеж.

Връхни нотки: бергамот, трюфел.
Средни нотки: жасмин, портокалов цвят, ягода, мексиканска тубероза.
Основни нотки: virginiana кедър, ванилия, амбра.
Парфюм Valentino


Парфюм Valentino Rock n RoseАромат на парфюм Валентино Рок енд Роуз се отнася към семейството на цветя. Тези женски парфюм Валентино подходящи са, за както за дневна, така и за вечерна употреба. Миризмата дързък и модерен, но достатъчно елегантна и женствена. Тази комбинация е подходяща за млади и дръзки дами, бунтарок отвън, но фини натури вътре. Парфюм създава радостно и малко авантюрное настроение.

Връхни нотки: момина сълза, бергамот, касис.
Средни нотки: цветовете на портокал, роза, гардения.
Основни нотки: мускус, ванилия, виолетов.
Парфюм Valentino


Парфюм Valentino Valentina AssolutoТези парфюми - ново от Валентино, издадени само през 2012 година. Модерен дом често не глези своите почитательниц нов парфюм, но всеки път, когато това е голямо събитие в света на модата. Аромат на парфюм Валентино Ассолюто се отнася към семейството на цветя и шипровых. Този аромат е предназначен за вечерна употреба, за да излезете на светлина или романтична среща. Данни парфюм Valentino са много съблазнителен аромат, романтичен и деликатен дори и за малко интимна. Миризмата на загадъчна и дълбок.

Връхни нотки: трюфел, бергамот, праскова.
Средни нотки: жасмин, ванилия, тубероза.
Основни нотки: дъбов мъх, кедър, пачули.
Парфюм Valentino


Парфюм Valentino Rock n DreamsАромата на тоалетна вода от Валентино се отнася към семейството на източните. Това е чудесен вариант за млади и енергични жени или момичета, с задорным характер. Аромат повдига настроението и вдъхновява най-непредвидими действия. Заедно с това на аромата загадъчен и има спокоен характер.

Връхни нотки: миррон, дърво, ванилия.
Средни нотки: канела, праскова.
Основни нотки: праскова, миррон, цинамон.
Парфюм Valentino


Парфюм Very ValentinoАромат на парфюм Veri Валентино се отнася към семейството на цветен ориенталски аромати. А наситена с романтика и женственост. Парфюм Valentino навевают лукс и стил на известния дизайнер, начин на модерна и благородна жена. Парфюми са предназначени за природата нежна и елегантна, това е класика женски образ.

Връхни нотки: момина сълза, бергамот, магнолия, касис, мандарина.
Средни нотки: дърво, жасмин, май роза.
Основни нотки: мускус, сандалово дърво, ванилия.
Парфюм Valentino


Парфюм Валентино GoldАромат важи при група от източните. Това е парфюм, който веднага прави впечатление. Мирис на скъп, достатъчно наситен и дори луксозен. Парфюм, много нежни, създават траен и запомнящ струята. Подходящ е за вечерна нанасяне или романтична вечер.

Връхни нотки: кардамон, прасковен цвят, лайм, мандарина.
Средни нотки: блатна, водна лилия, джинджифил, роза.
Основни нотки: канела, сандалово дърво и ирис.
Парфюм Valentino
Заедно с"Парфюм Valentino" също четат: