• (5-04-2015, 19:03)   
  •   0   
  •  1660 
Най-известната "перчинка" Виктория Бекъм е по право се чете от кралица стил, както парфюми с нейното име се ползва с невероятна популярност. Аромат от двойка Бекхем винаги съблазнителен и елегантен.

Beckham Signature for HerПарфюм принадлежи към семейството на цветя от плодове. Тези най-популярните парфюми на Victoria Beckham имат освежаващ и вдъхновяващ аромат. Аромат, предназначен за дневна употреба.

Връхни нотки: ябълки, анасон.
Средни нотки: гелиотроп, орхидея.
Основни нотки: амбра, ванилия, мускус, пачули.
Парфюми Виктория Бекъм


А Виктория Бекъм Intimately BeckhamАромата принадлежи към семейството на цветя. Миризмата е много женствена и секси. Този парфюм от известната двойки буквално пропита с елегантност и стил. Аромат създава около обладательницы очарователна и малко мистериозна аура.

Връхни нотки: бели цветя, бергамот.
Средни нотки: тубероза, флердоранж, лилия.
Основни нотки: мускус, ванилия, сандалово дърво.
Парфюми Виктория Бекъм


А Виктория Бекъм Intimately Yours WomenАромата принадлежи към семейството на цветя-ориенталски. Аромата много чувствен и дори интимен. Аромат на тези духове от Victoria Beckham е просто създаден за вечер и романтични срещи, допуска се и използването на деня.

Връхни нотки: круша, бергамот, фрезия.
Средни нотки: лилия, frangipani, портокалов цвят.
Основни нотки: сандалово дърво, ирис, ветивер.
Парфюми Виктория Бекъм


Парфюми Виктория Бекъм Intimately Beckham NightАромата принадлежи към семейството на цветя. Макар името на парфюма и предполага използването им за през нощта, те са напълно подходящи и за ден на нанасяне. Миризмата е много лек и гъвкав, той еднакво добре да играе като на младо момиче, така и за жена.

Връхни нотки: тангерин, канела, бергамот.
Средни нотки: лилия, тубероза, портокалов цвят.
Основни нотки: мирро, ванилия, сандалово дърво, зърна тонка.
Парфюми Виктория Бекъм
Заедно с"Парфюми Виктория Бекъм" също четат: