• (6-04-2015, 14:29)   
  •   0   
  •  540 
Парфюми от британската модна къща Burberry могат да бъдат разпознати, са индивидуални, в тях има истинска английска елегантност. Те са идеални за стилни момичета, допълване на техния начин на извънредно влак чаровна романтика.

Дамски парфюм Burberry - това е не само вкусни аромати, но и уникален стилен аксесоар: всички флакони са толкова красиви, че са способни да зарадва очите им обладательниц. В основата им - известната клетка, която се свързва с принадлежност към луксозния известния английски марката.

Парфюм Burberry BodyАромат шипровый с ненавязчивыми плодови нотки. Той е лек, всекидневен вариант, който е в състояние да вдигне настроението и да даде положителен заряд по време на всички сесии: на работа или на почивка. Неговия приятен ароматен облак се превръща в продължение на тялото, чрез добавяне на женската обжалване на всяко момиче.

Връхни нотки: праскова, фрезия, абсинт.
Средни нотки: роза, ирис, сандалово дърво.
Основни нотки: мускус, ванилия, амбра.
Парфюм Burberry


Парфюм Burberry WeekendТози парфюм композицията е считан за класически: цветен пудровый аромат с ориенталски мотиви, е носител на множество групировки. Весел и искрящ, той е подходящ за всеки ден, идеален и за вечерно излизане. Заряд от добро настроение - това е дамски парфюм Weekend от Burberry.

Връхни нотки: мандарина, градински чай, мая.
Средни нотки: нектарини, виолетов, праскова, циклама, зюмбюл.
Основни нотки: кедър, сандалово дърво, мускус.
Парфюм Burberry


Парфюм The Beat на BurberryАромат разноплановый, той е едновременно и свеж, и дълбок. В него чудесно се съчетават нежни цветя, фини дървесни и време мускусни миризми. Парфюми мислили създателите като отражение на британската музикална култура, разнообразни и запомнящ се. Такива са и се обърна.

Връхни нотки: мандарина, бергамот, розов пипер.
Средни нотки: чай, камбанка, ирис.
Основни нотки: бял кедър, ветивер, мускус.
Парфюм Burberry


Парфюмът London на BurberryА изключително елегантен, той отразява духа на британската столица е и мода, и на бизнеса, и на традицията, и шик. Облак символизира мъгла албион, съблазнителен и загадъчен. Парфюми са подходящи смели момичета, които знаят как да осъществим мечтите си в реалност.

Връхни нотки: орлови нокти, тангерин, роза.
Средни нотки: клементин, цвете тиаре, божур.
Основни нотки: пачули, сандалово дърво, мускус.
Парфюм Burberry


Парфюм Burberry SportТова е въплъщение на минимализма - миризмата е много лека, но в същото време шик и секси. Символизира този факт факт, че съвременният ритъм на живот е подобен на спортувате, толкова той е бърз и експлозивен. Подходящ за всеки ден.

Връхни нотки: на мандарина, джинджифил.
Средни нотки: орлови нокти, магнолия.
Основни нотки: кедър, мускус.
Парфюм Burberry


Парфюм Burberry SummerЛято, топло цветя-плодови споразумение. Дори и през зимата дава усещане за присъствие в прекрасна оранжерия с екзотични растения.

Връхни нотки: нар, портокал.
Средни нотки: роза, лилия, фрезия.
Основни нотки: кедър, сандалово дърво, мускус.
Парфюм Burberry


Парфюм Burberry TouchАромат изпълнен с магията на горски плодове, той е сладък, тънък, лек и много сочен. А заобикаля своите обладательниц облак блясък, maiden непосредственост и естествената привлекателност на младостта. Подходящи за градски красавици, които са съпричастни към една сладникава естествени миризми.

Връхни нотки: къпини, касис, боровинки.
Средни нотки: момина сълза, божур, малина, жасмин.
Основни нотки: бадеми, ванилия, дъбов мъх.
Парфюм Burberry


Парфюми Brit Sheer BurberryТова е много дискретен и спокоен плодово-цветен аромат за жени, които знаят цената на своята изключителна привлекателност. Той е изпълнен с британската изисканост. Парфюм не се удря в носа, леко заобиколен момиче лесно влак.

Връхни нотки: ананас, мандарина, личи.
Средни нотки: круша, праскова, божур.
Основни нотки: мускус, дърво.
Парфюм Burberry
Заедно с"Парфюм Burberry" също четат: