• (6-04-2015, 14:29)   
  •   0   
  •  759 
Популярната марка Moschino е един от най-продаваните в света. Това не е изненадващо, тъй разнообразие от аромати ви позволява да вземете парфюм за всеки представителки на прекрасния пол.

Парфюм Moschino I Love LoveПарфюми Москино Лав Лав издадени през 2004 година. Принадлежат към семейството на цветя-плодови аромати. Предназначени за млади и енергични момичета. Подходяща за ежедневна употреба. Парфюми Москино Лав Лав са просто създадени за срещи и пролетното настроение.

Връхни нотки: грейпфрут, лимон, портокал, червен касис.
Средни нотки: момина сълза, чаена роза, тръстика и канела.
Основни нотки: мускус, кедър, зърна Тонка.
Парфюм Moschino


Парфюм Moschino FunnyМоскино Фани - парфюм за младите и романтични натури. Парфюм принадлежи към семейството на цветни и плодови аромати. Предназначена е за дневна употреба. Миризма на тоалетна вода Москино може да бъде описан като лек, весел и много чувствен. Флорални нотки ярко изразени, което придава на аромата женственост и привлекателност.

Връхни нотки: портокал, розов пипер, френско грозде.
Средни нотки: жасмин, божур, зелен чай.
Основни нотки: кехлибар, мъх, дървесни нотки, кедър.
Парфюм Moschino


Парфюми Москино Pink БукетСред творбите на майстори Москино парфюми - новост представлява именно този аромат. Миризма принадлежи към семейството на плодово-цветни. Предназначена е за посещения и вечерни нанасяне. Флакон във формата на сърце не може да остане незабелязано, а самият аромат е много спокоен и е подходящ и за влюбени жени. Аромата на тоалетна вода от Москино вълнуващо и мистериозен, малко игриво.

Връхни нотки: бергамот, ананас, малини.
Средни нотки: жасмин, розова момина сълза, божур и виолетово.
Основни нотки: мускус, сладкиши и праскова.
Парфюм Moschino


Парфюм Moschino Toujours GlamourТези Парфюми на Moschino са предназначени за ежедневна употреба. Аромата принадлежи към семейството на плодови, зелени и мускусни аромати. Парфюм е упорит, но заедно с това много женствен характер. Чудесен начин да се подчертае изяществото и нежността на женската природа.

Връхни нотки: червено френско грозде, масло от кардамон и листа от виолетки.
Средни нотки: момина сълза, жасмин самбак.
Основни нотки: горчиви бадеми, мускус, бензоена смола.
Парфюм Moschino


Парфюми Москино БлясъкТези дамски парфюм от Москино са предназначени за обольстительниц, чувствени и дръзки жени. Аромата принадлежи към семейството на цветя от плодове. Предназначен за вечерното нанасяне, но е подходящо да се използва и за ежедневна. Очарователен парфюм Москино има вълнуващ и чувствен характер, аромат на екзотичен и enamouring.

Връхни нотки: пелин, мандарина, морска сол.
Средни нотки: лилия, орхидея, хибискус.
Основни нотки: амбра, кедър, бял мускус.
Парфюм Moschino


Парфюм Moschino Cheap and ChicТова е идеалният парфюм за жизнерадостных млади жени с лека и задорным нрав. Принадлежат към семейството на цветя. Аромат, изискан, притежава загадъчна и мек характер. Предназначен за романтична среща или вечерно нанасяне.

Връхни нотки: лимон, мандарина, праскова.
Средни нотки: роза, циклама, фрезия.
Основни нотки: кедър, мускус, ванилия, мъх.
Парфюм Moschino


Парфюм Moschino CoutureМиризмата на семейството на цветя, дърво-мускусни. Предназначен за ежедневна употреба. Аромата е чувствен, весел и много нежна. Подходящ палава и необикновен личности, жени елегантен и романтичен.

Връхни нотки: бергамот, черен пипер, мандарина.
Средни нотки: жълт мак, нар, жасмин.
Основни нотки: бензоин, ванилия, кедър.
Парфюм Moschino


Парфюм Moschino Light CloudsХарактера на аромата е енергичен, малко ветровито и раскрепощенный. Аромата принадлежи към семейството на цветя, дърво-мускусни. Именно този аромат е наситен с настроение на пролетта, а защото това, което имаме нужда, при първите признаци на хандры и лошо настроение.

Връхни нотки: праскова, циклама.
Средни нотки: лотус, жасмин, роза.
Основни нотки: амбретта, кедър, мускус.
Парфюм Moschino
Заедно с"Парфюм Moschino" също четат: