• (6-04-2015, 14:29)   
  •   0   
  •  2044 
Модерен модерен свят е трудно да изненадат, или да създадете нещо ново. Въпреки това, добре познат на германския парфюмеру успя. През 2005 г. той въвежда изцяло нови (или добре забравени стари) продукт. Капитанът реши да се върне към однокомпонентности и да създаде аромат на базата само на един компонент.

Парфюми Молекула EccentricЗа първи път парфюмерист въведени парфюми, в основата на които е альдегидная молекула. При комбинация с различни съставки миризма се оказва доста различен. По този начин на пазара бяха представени парфюми Молекула 01 и парфюми Молекула Eccentric 01. И двете са на 65% се състоят от молекулата Iso E Super. Самият автор обяснява невероятната притягательность новости факта, че духовете на Молекула с феромони , а защото ги популярността ще се увеличи. Може би това е само рекламен ход, но парфюми Escentric Molecules наистина веднага стават популярни сред световните звезди.
Дамски парфюм Молекула


Парфюми Молекула 02След огромната популярност на парфюми Молекула 01 парфюмерист не дръзнах да чакаме и да представи нов аромат. Ароматът е създаден на базата на амброксана. Този път молекула е създадена синтетично, нейния аромат напълно отговаря на натуральному аромат на сив кехлибар. Тези женски парфюм Молекула е извършил истински пробив в областта на парфюмерията, тъй като направи възможно използването на аромат на сив кехлибар (цената на която е невероятно високо) за създаване на песни.
Дамски парфюм Молекула


Парфюми Молекула 03В основата на аромата - компонент с изолиран и пречистен забележка ветивер. Това многокомпонентные парфюм от семейството на шипровых. Ветивер засилва джинджифил и зелен пипер, усещат, също мирише на фиалкового корен и кедър.
Дамски парфюм Молекула


Парфюми Молекула 04Уникалността на последните творения на капитана на Геза Шоена се състои в това, че тя е напълно уникални мирише на всеки човек. Миризмата има до себе си събеседник, за сметка на действие на феромоните. Естествен аромат, смесени с аромати на мускус, дървесина и подправки, което прави парфюм е много привлекателен.
Дамски парфюм Молекула
Заедно с"Дамски парфюм Молекула" също четат: