• (6-04-2015, 14:30)   
  •   0   
  •  1048 
Този на известната марка е считан за един от най-провокативните. Аромати от Хуго Бос съблазняват, са интригуващи и подчертават женската същност.

Парфюм Hugo Boss WomanПарфюм принадлежи към семейството на цветя от плодове. Миризмата на морска и е много свеж. Аромат на женски парфюм на Хуго Бос лесен и шампанско, е идеална за ежедневна употреба. Това е възможност за офис. Парфюм Hugo Boss Woman за интелигентно и оптимистична природа на жените с широки възгледи и съвсем определени цели в живота.

Връхни нотки: циклама, пъпеш, зелена ябълка, папая.
Средни нотки: жасмин, лилия.
Основни нотки: ванилия ,сандалово дърво и бензоин.
Дамски парфюм Hugo Boss


Hugo Boss Pure PurpleАромата принадлежи към семейството на цветя-плодови аромати. Парфюми са предназначени за романтични срещи и за ежедневна употреба. Характера на аромата е енергичен и вълнуващ. Дамски парфюм Hugo Boss отлично подходящ за жени искрени и енергични.

Връхни нотки: бяла циклама, нектарини.
Средни нотки: черен виолетов.
Основни нотки: сладък бял марципан, бял велур.
Дамски парфюм Hugo Boss


Hugo Boss Essence de FemmeАромата принадлежи към семейството на плодови и цитрусови плодове. Мирис ароматен, мускус и топъл. Може да се прилага за романтични срещи, допуска прилагането в следобедните часове и вечер, дори в офиса те ще са на място. Дамски парфюм на Хуго Бос притежават момиче, чувствен и емоционален характер.

Връхни нотки: мандарина, фрезия, черно френско грозде.
Средни нотки: азиатска лилия, стаен жасмин, българска роза.
Основни нотки: мускус, атласное дърво, амбра.
Дамски парфюм Hugo Boss


Парфюм Hugo Boss ОгапдеМиризма на парфюм Хуго Бос Ориндж може да бъде описан като хармоничен, женствена и вдъхновяващи. Аромата принадлежи към семейството на цветя-ориенталски. Може да се прилага за срещи или вечерта.

Връхни нотки: червена ябълка.
Средни нотки: цветовете на портокал, бели цветя.
Основни нотки: олива, сандалово дърво, ванилия.
Дамски парфюм Hugo Boss


Парфюм Hugo Boss FemmeАромата принадлежи към семейството на цветя-ориенталски. Миризма на парфюм, много женствен, чувствен и емоционален. Мнозина казват, че аромата удобен и е идеален за ежедневна употреба, както и романтични срещи.

Връхни нотки: фрезия, касис, мандарина.
Средни нотки: лилия, жасмин, роза.
Основни нотки: кайсия, кехлибар, лимоново дърво, мускус.
Дамски парфюм Hugo Boss


Парфюм Hugo Boss Deep RedТези дамски парфюми Hugo Boss в своето време, са извършили революция в света на парфюмите. Аромата принадлежи към семейството на подправки, цветя-цитрусови и дървесни. Парфюм е идеален за романтични срещи и вечери, но се допуска и през деня нанасяне. Парфюми са предназначени за жени с чувствен и монтирането на себе си цената, с определени цели и планове.

Връхни нотки: портокал-королек, круша, черен пипер, клементин, касис.
Средни нотки: семената на хибискус, фрезия, цветчета джинджифил.
Основни нотки: калифорнийски кедър, дърво миссори, ванилия, мускус.
Дамски парфюм Hugo Boss


Парфюми дамски Hugo Boss Boss WomanПарфюми се отнасят към семейството на дървесни, пикантни, плодови и цветни. Аромат подходящ за офис и за ежедневна употреба, може да нанесе за сбогом. Парфюм притежава свеж аромат, стилен и изискан.

Връхни нотки: на мандарина, манго, кумкват.
Средни нотки: на фрезия, корен от ирис, пасифлора.
Основни нотки: екстракт от бял кедър, санталового дърво.
Дамски парфюм Hugo Boss


Парфюм Hugo Boss NuitНовият дамски парфюм на Хуго Бос принадлежат към семейството на цветя. Аромата е създаден от майстори на модна къща, която вдъхнови за създаването на вкус в малка черна рокля. Както и модерен детайл на гардероба, новост сред парфюм на Hugo Boss е различно изтънченост и финес. А элегантен, създаден за жените-хармония.

Връхни нотки: алдехиди, праскова.
Средни нотки: жасмин, виолетов, бели цветя.
Основни нотки: мъх, сандалово дърво.
Дамски парфюм Hugo Boss
Заедно с"Дамски парфюм Hugo Boss" също четат: