• (6-04-2015, 14:30)   
  •   0   
  •  619 
Givenchy (Givenchy) - това е популярен френски модна къща, чиято история датира от повече от половин век. Основателят му - Hubert de Givenchy - завърши Училище за изящни изкуства и след като се превърна в работа такива законодатели на модата, като Жак Фат, Робърт Пиге, Елза Скиапарелли и Люсиен Лелонг. През 1952 година 25 годишен Юберу de Givenchy успя да реализира своята детска мечта - той отвори собствена модна къща. Първата му колекция е огромен успех, и така новина за него облетела целия свят.

"Муза" Givenchy е известна актриса, женствени и изключително грациозная Одри Хепбърн. Именно за нея Givenchy и създал си новост - първите дамски парфюм наречен L ' Interdit, че се поставя началото на основата на компанията Parfums Givenchy. Само под тази марка, е бил освободен повече от сто аромати, много от които са се превърнали в класика.

Парфюм Givenchy Dahlia Noir


Дамски парфюм Givenchy "Черната далия" въплъщават в себе си елегантност, изисканост и неповторим стил на марката. Този чувствен, луксозен аромат, създаден от парфюмером, арт-директор Riccardo Тишината за фатални жени е публикувана в 2011 г. и вече успя да харесвам се много. Дамски парфюм Givenchy Dahlia Noir имат сладкопудровую на цветя-шипровую на пистата, добре передающую идеята за романтика и сексапил.

Връхни нотки: мимоза, мандарина, розов пипер.
Средни нотки: ирис, пачули, роза.
Основни нотки: ванилия, зърна тонка, сандалово дърво.
Дамски парфюм Givenchy


Парфюм Givenchy Play for HerТози красив женски парфюм е представен парфюмерным дом Givenchy през 2010 година. Той се оказа още по-обольстительным от неговата мъжка версия. Този аромат е разбираема и близо толкова от жените, които в прав път, и не гледам наоколо си проправят път към признание и успех. Ароматен цветен букет създаден парфюмери Емили Копперман и Лукас Сьюзаком.

Връхни нотки: цветовете на портокал, имирисового дърво, розов пипер и диадеми.
Средни нотки: orchid, тиаре, бергамот, ароматен грах.
Основни нотки: пачули, сандалово дърво, зърна тонка.
Дамски парфюм Givenchy


Парфюм Givenchy Ange Ou DemonБорбата на светлината и сянката, порока и невинност, страстности и романтичности е парфюме, създадения Жан-Нео Бетуаром и Оливие Креспом. Уникален, мистериозен аромат "Ангел и Демон" от Givenchy е идеален зрял и страстни жени.

Връхни нотки: мащерка, шафран, мандарина.
Средни нотки: лилия, иланг-иланг, орхидея.
Основни нотки: ванилия, зърна тонка, мъх, палисандровая дърво.
Дамски парфюм Givenchy


Парфюм Givenchy ОрганзаЛек и съблазнителен, този аромат е създаден за завладяващи, страстни и уверени в себе си дами, фатални красавици, загадъчни прелестниц. Обладательницу тази ярка, невероятна аромат невъзможно да се разбере, тя неуловима, е лек, хармоничен, и в същото време запознаят към комплиментам и мъжки внимание.

Връхни нотки: орлови нокти.
Средни нотки: иланг-иланг, божур, и тубероза.
Основни нотки: ванилия, орех, гваяковое дърво, амбра, сандалово дърво.
Дамски парфюм Givenchy


Парфюм Givenchy ОбликЗагадъчна и интригуваща парфюм съблазнява мечти за бъдещето, отворени хоризонти и потаенными увреждания. Тези парфюми подхождат на жени спортен дух, оптимистично настроени и строящим далеч по-амбициозни планове. Оригиналният флакон на тези духове прилича на пулт за управление на космически кораб.

Връхни нотки: краставици, диня.
Средни нотки: пъпеш, жасмин.
Основни нотки: китайски и черен пипер.
Дамски парфюм Givenchy


Парфюм Givenchy Haute CoutureТози богат и луксозен аромат палта носящую жена си облак чувственост и подчертава уникален образ. Напълно отговарят на успешни жени с вкус, следящим за мода и които предпочитат стилните неща.

Връхни нотки: малини, портокал, бергамот.
Средни нотки: черен пипер, ветивер, магнолия.
Основни нотки: амбра, мускус, сандалово дърво.
Дамски парфюм Givenchy


Парфюм Givenchy АмариджИзискан, елегантен класически източен шипровый аромат възпява радостта и любовта. Този изискан парфюм благополучие и щастие все още се нарича "сватба".

Връхни нотки: виолетов, оранжев, праскова, слива.
Средни нотки: тубероза, жасмин, иланг-иланг, касис.
Основни нотки: ванилия, мускус, сандалово дърво.
Дамски парфюм Givenchy


Парфюм Givenchy Very IrresistibleИнтересна благороден аромат на парфюма Very Irresistible така и привлича към жена мъжете. В този дневната парфюме затворени изтънченост и чар, женственост и нежност, така че той е идеален отворен, общителен и емоционални жени, не лишен от чувство за хумор и чар.

Връхни нотки: зелена ябълка, круша.
Средни нотки: роза, божур, анасон.
Основни нотки: ванилия, пачули.
Дамски парфюм Givenchy
Заедно с"Дамски парфюм Givenchy" също четат: