• (6-04-2015, 14:34)   
  •   0   
  •  500 
"Прада" ("Прада") е италианска марка с вековна история, която обединява стотици магазини за продажба на дрехи, аксесоари и парфюми. Първият парфюм "Прада" се появява не толкова отдавна - през 2003 г. и веднага се превърна в истинска сензация. Парфюми са получили висока оценка от критиката и титлата "Най-добър нов аромат от клас лукс".

Парфюм Prada - стилните аромати, съчетаващ в себе си строгост и в аскетизъм, нежност и дързост, оригинални идеи и многогодишни традиции. Аромати на "Прада" изящни и нежни, с ярък характер и чар. Всеки от тях носи в модерен ритъм на живот, на добро настроение, енергия, чувственост и нови свежи емоции. Тайната на успеха на парфюмерийната линия на Прада - в професионален подход и многогодишни традиции на марката. Днес, парфюм и тоалетна вода "Прада" уверено държат на световната водят и с титлата най-изящните и аристократичных аромати в парфюмерном света.

Prada Infusion D IrisТези изискани дамски парфюм, създаден от известни парфюмером Даниэлой Андрье през 2007 г., са посветени на древно изкуство цветен абсорбатори - infusion. Парфюм композиция с лек свеж аромат е построен на базата на две противоположности - вековни традиции и экспрессивного арт нуво.

Връхни нотки: портокал, мандарина, портокалов цвят
Средни нотки: ирис, гальбанум, кедър, мастиковое дърво
Основни нотки: мускус, тамян, ветивер
Парфюм PradaПарфюм Prada CandyАромата Candy, създаден през 2011 година Даниэлой Андрье - това е въплъщение на най-дръзко модни тенденции на марката - яркост, креативност и арт нуво. Candy - това е очакването на интересен любовен приключения. Дързък аристократичен начин, търсещ тръпка. Парфюм композицията на парфюма е създаден на базата на изток-мускусни ноти. В него са умело преплетени струни, на три основни компонента - мускус, карамел и тамян.

Връхни нотки: мускус
Средни нотки: карамел
Основни нотки: сиамски бензоин
Парфюм PradaPrada Infusion De RoseВеликолепен цветен аромат на парфюма Prada Infusion De Rose, създаден през 2011 година, очарова с първите моменти. Тънък аромат на розови листенца, допълнено с деликатен аромат на мед и мента, създава неповторимото усещане за свежест и романтика. Довершает впечатление изключителен флакон и опаковка с "участието на треперене на цъфтежа", разработени от известния тайваньским художник Джеймс Джин.

Връхни нотки: българска, турска и чаена роза
Средни нотки: мента и мандарина, сицилиански
Основни нотки: бразилският капитан и пчелен восък
Парфюм PradaPrada IntenseРомантичен, чувствен женствен аромат Prada Intense е разработен парфюмери марка през 2005 година. Невероятна комбинация от чисти ноти на сандалово дърво, пачули, ванилия и мускус създава неповторимо усещане. Плътен богат вкус на тези духове и за миг ни пренася в епохата на шейсетте години на миналия век, когато пачули е бил символ на свободата и романтиката.

Връхни нотки: на бергамот, мандарина и горчив портокал
Средни нотки: на пачули, мимоза, роза и балсам Перу
Основни нотки: мускус, сандалово дърво и френски ламбадум
Парфюм PradaPrada АmbreeЦветя-прянный аромат Аmbree се появи на бял свят през 2009 година. Даниеле Андрье може да се създаде топъл нежен амбровый аромат, който пьянит, отпуска и води след себе си. Много категоричен и мек, този парфюм е изпълнен с невероятна сила и е създаден за уверени в себе си дами, пред които човек е трудно да се устои. Допълва мистериозната източно-цветен гама парфюм изключителен флакон с цвят на опушен топаз.

Връхни нотки: сицилиански лимон
Средни нотки: май роза, пачули
Основни нотки: амбра, опопонакс, ванилия, смола
Парфюм Prada
Заедно с"Парфюм Prada" също четат: