• (6-04-2015, 14:35)   
  •   0   
  •  518 
Нюйоркският дизайнер Вера Уонг отдавна е известен със своите отлични колекции от сватбени рокли. Към днешна дата има един модерен дом, който носи нейното име. Дами отиват там за да изберете дрехи и аксесоари за сватба, а от скоро и парфюми.

А на Vera Wang покори жени цял свят със своите аромати. Парфюми от популярния дизайнер, са способни да попълните начин носещ неговото дами на романтиката и да накара околните да се възхищаваме на нейната женственост.

Vera Wang Парфюми LovestruckТе носят класически младежки аромат с флорални нотки. Самата Вера Уонг казва, че тези духове представляват всепоглощающую и страстна любов, която не познава граници в проява на чувства. Лице на аромата е станала известна актрисата Лейтън Мистър, която играе главната роля в популярния младежки сериал "Сплетница".

Парфюм Vera Wang Lovestruck изпълнена в нежно-розови тонове, а го крышечка украсена с нежни цветове на череша.

Начални нотки: гуава, портокал, дягиль.
Сърдечни нотки: тубероза, лотос.
Основни нотки: мускус, дървесина.
Цена 50 мл в онлайн магазини - 80. д.
Vera Wang парфюми


Парфюми Vera Wang BouquetАромат на парфюм Vera Wang Bouquet създаден, за да подчертае трогательность и нежност момичета. Невероятно тънък аромат изпълнен с момиче чар, който помага да донесе в живота нотки на сицилиански бергамот, нарцис, листа от черно френско грозде и корени от бял ориз. В дизайна на флакона преобладава естествен зелен цвят.

Начални нотки: касия, бергамот.
Сърдечни нотки: орлови нокти, нарцис.
Основни нотки: лавандула, корен от виолетки, мускус.
Цена 50 мл в онлайн магазини - 80. д.
Vera Wang парфюми


Парфюми Vera Wang PrincessСамото име говори за това, че те са предназначени за съвременните принцеси, които притежават аристократическими маниери и женственост. Основните нотки на този аромат - плодови сладост и ванилия, а основата е амбра и мускус. Парфюми от Вера Уонг Princess - това е коктейл розови плодове, който подслащен ванилия и е покрит с глазура от лед.

Разбира се, те не са предназначени единствено за младите модата. Всяка жена иска да се почувства млад, затова е талантлив дизайнер е направил всичко, за да Princess перейки всички възрастови граници, и всяка жена може да се чувства като принцеса.

Начални нотки: водна лилия, кайсия, мандарина, ябълка.
Сърдечни нотки: гуава, тъмен шоколад, цвете тиаре, тубероза.
Основни нотки: ванилия, амбра, дървесина.
Цена 50 мл в онлайн магазини - 81. д.
Vera Wang парфюми


Парфюми Vera Wang Truly PinkТози парфюм от Vera Wang може да се дължи на романтична стил. Между другото, за Truly Pink е дадена специална отговорност да ги издание е посветен на пети рожден ден от датата на освобождаването на първия аромат на Vera Wang. Дизайнер особено потрудилась над създаването на тази миризма, напълни го романтично сексуалност. Изненада е, че тя е посветила на този нов аромат прекрасния цвете - розата.

Миризмата на тези духове, изпълнен с цветни нотки на цитрусови плодове, но при това да не са лишени от женственост и лекота. Той подчертае младостта си, радост от живота и чистотата му обладательницы.

Начални нотки: личи, касия, фрезия.
Сърдечни нотки: божур, момина сълза, роза.
Основни нотки: ирис, дърво.
Цена 50 мл в онлайн магазини - 75. д.
Vera Wang парфюми
Заедно с"Vera Wang парфюми" също четат: