• (6-04-2015, 14:35)   
  •   0   
  •  943 
Парфюмы с марка Versace се появи на пазара в 1981 г. и веднага спечели любовта по целия свят. В какво е тайната на трайното популярността? Цялата работа е в това, че те олицетворяват себе си чар, изисканост и изтънчен стил. В колекцията на Versace огромно количество снимки: от спорта до строги, от леко до чувствено-сексуални. Многогранность, издръжливост, изтънченост аромати са довели до това, че ето вече няколко десетилетия дамски парфюм Versace не напускат парфюмерного на Олимп.

Парфюми Версачи "Кристал"


Този впечатляващия парфюм привлича своите изтънчен и елегантен стил. Такива парфюми ще избере най-елегантната, блестяща жена. Започва със свежестта на нар и юзу, отива в нежнейшую цветен режим, а след това палта вас на топло влак от дървесни аромати. Луксозни, многостранни и са изключително женствени е дамски парфюм Versace Crystal розови.
Връхни нотки: юзу и нар.
Сърдечни нотки: лотос, магнолия, божур.
Основни нотки: амбра, махагон, мускус.
Цена 50 мл в онлайн магазини - 52.д.
href="/sites/default/files/duhi_versachi_kristal.jpg">
Дамски парфюм Versace


Парфюм Versace "Ванитас"Нестандартен парфюм, воплощающий в себе си лукс и богатство. Ослепителни дамски парфюм Versace Ванитас - е същността на оцет лукс, който може да донесе в един обикновен ден атмосфера на тържественост и празника на живот. Изискан аромат на цветове диадеми и фрезия преплетени със свежестта на лимон и дървесен аромат на кедър.

Връхната нотка: лайм.
Сърдечни нотки: цветя тиаре, фрезия.
Основни нотки: кедър, зърна Тонка.
Цена в интернет-магазините 100 мл - 64.д.
Дамски парфюм Versace


Парфюм Versace "Crystal Ноир"


Тези парфюми са идеални за чувствена и мистериозна жена, защото те носят в себе си образа на тайната и мистичности. Ориенталски сладковатые нотки съчетават с благоухающим цветен аромат. Този шеметен аромат надделява и палта на своята чувствена сексуалност. Парфюм Versace Black Crystal - магията на изискан мирис на необикновената жена.
Връхни нотки: гардения и амбра.
Сърдечни нотки: джинджифил, мускат.
Основни нотки : сандалово дърво.
Цена 50 мл - 45.д.
Дамски парфюм Versace


Парфюм Versace "Жълт Диамант"


Този нов парфюм е прозрачен, ефирен, лек цветен аромат. Тези парфюми са вдъхновени от жълт диамант на пръстена Донателлы Версаче. Модерен аромат обгръща го обладательницу влак слънчева, искрящегося, изящно - сладък мирис.
Връхни нотки: бергамот, лимон, neroli, круша.
Сърдечни нотки: цветя на портокал, водна лилия, фрезия, мимоза.
Основни нотки: мускус, амбра, гваяковое дърво.
Цена в онлайн магазини, 50 мл - 34.д.
Дамски парфюм Versace


Парфюм Versace "Версен"


Елегантните и модерни, съчетават в себе си чувственост и свежест. Да ги избере по-уверени в себе си жена, пълна с енергия и любов към живота. Това е духът на Средиземно море и невероятен лукс в една бутилка. Цитрусовите нотки се преплитат с нежност от жасмин и нарцис, сандалово дърво и дървото на договора се добавя дълбочина и изтънченост.
Връхни нотки: мандарина, бодлива круша.
Сърдечни нотки: морски нарцис, кардамон, жасмин.
Основни нотки: сандалово дърво, дърво на договора, кедър, мускус.
Цена в онлайн магазини, 50 мл - 50.д.
Дамски парфюм Versace


Парфюм Versace "Вумен"


Този класически цветен аромат подходящ за всяка жена - солиден, уместен във всякакви обстоятелства, той си прави обладательницу образец на елегантност и добър вкус. Аромата на този парфюм - сдържан, леко сладък, с нотки на цветен аромат на жасмин, цветя, бергамот и на дивата роза и топъл влак дървесни аромати.
Връхни нотки: жасмин, цветя, бергамот, цветната шипка.
Сърдечни нотки: лотос, малини, слива.
Основни нотки: син ливански кедър, мускус, дърво иноки.
Цена в онлайн магазини, 50 мл - 44.д.
Дамски парфюм Versace


Парфюм Versace "Мюнг Фреш"


Нови мъжки парфюм Versace Мен Fraiche е по-лека и свежа версия на известния аромат на Версаче Мен. Свежестта на зелени с дървесни нотки на кедър ще добави блясък и елегантност на стила. Уверен в себе си, способен на постъпки - ето това е, носител на този парфюм.
Връхни нотки: розово дърво, бял лимон, карамбола.
Сърдечни нотки: естрагон, градински чай, кедър.
Основни нотки: амбра, мускус, дървесина платана.
Цена в онлайн магазини, 50 мл - 38.д.
Дамски парфюм Versace
Заедно с"Дамски парфюм Versace" също четат: