• (6-04-2015, 14:36)   
  •   0   
  •  793 
Марка Пума, превърнал се в образец на перфектно спортен стил по целия свят, пусна своя първи парфюм през 1997 година.
Свободен енергия, летят свежест, динамичност - ето какво въплъщават в себе си духовете на Пума. Парфюм линия спортна марка за жени е идеален съвременните представители на нежния пол, дамите с активна жизнена позиция, които могат да изразят себе си, емоционален и отворен към света.
Дамски тоалетна вода Пума - модерни, свежи аромати с плодови и флорални нотки. Те са запомнящи се, леки, носещи в си енергия изправен на младостта, пълнотата на сили и-а това е конкурентно на живот.
Без изключение, всички аромати на Пума - са уникални и не приличат нито на някакви други, с уникален стил на модерността. Те са леки, сякаш лети, не по-тежки женски образ и се добавя той соблазнительности и чар.

Парфюм Puma Jam Woman


Тези духове могат да се настанят в себе си ярки образи лятна почивка, пясъчни плажове и топло море, музика за релакс в стил "реджи". Положителната енергия на любовта към живота почивки в своя свят, заедно с ярки и сочни аромати от лайм, бергамот, черно френско грозде и ананас. В съчетание с неповторим букет от фрезия, роза и жасмин, получава коралови неописуемо ярка, искристый аромат на парфюм Puma Jam. Насладете се на живота заедно с това незабравимо преживяване на плодово - цветен аромат!
Начални нотки: касис, бергамот, цитрусови плодове, ананас.
Сърдечни нотки: фрезия, жасмин, цветната праскова, роза.
Основни нотки: ванилия, кедър, сандалово дърво, дъбов мъх, амбра.
Цена 40 мл в онлайн магазини - 30. д.
Парфюми Пума


Парфюм Puma Animagical Woman


Тези парфюми са научени да получавате удоволствие от всеки щастлив, радостен момент. Отидете там, където ви води сърцето, и животът ви ще бъде светъл и забавно приключение! Парфюм Puma Animagical събуждат твоите емоции и инстинкти, ви позволяват да усетите вкуса на свободата и независимостта. Аромат на силен, сладък и уникални секси, привлича и съблазнителен. Дамски парфюм Puma Animagical издадени през 2011 г., те са уникални и запомнящи се.
Начални нотки: лайм, розов грейпфрут.
Сърдечни нотки: на фрезия, водна лилия, папая.
Основни нотки: черен шоколад и дървесни нюанси.
Цена 40 мл в онлайн магазини - 26. д.
Парфюми ПумаПарфюм Puma Yellow Woman


Начин на ярка, изпълнен със слънчеви лъчи на деня, да се настанят в себе си парфюмът Puma Yellow. Насладись енергия слънчева светлина, наполнись положителен и погледни в бъдещето с оптимизъм и призвание! Парфюм Puma Yellow издаден през 2012 г., но вече успя да харесвам се много момичета и жени, благодарение на ультрасвежему и изключително бодрящему женски аромат.
Начални нотки: зелена ябълка, къпина и бергамот.
Сърдечни нотки: магнолия, роза, невен, виолетов.
Основни нотки: сандалово дърво, кедър и корен на ирис, мускус, тиково дърво, ванилия.
Цена 40 мл в онлайн магазини - 28. д.
Парфюми Пума


Парфюм Puma Red and White WomanДамски парфюм Puma Red and White Woman специално създадени за първокласни жени с позитивно мислене, живот изпълнен здрав. Този парфюм съчетава в себе си нежност мирис на цветя и искрящуюся свежест сочни цитрусови плодове, а също и дървесни нюанси. Секси, закачливо и соблазняющий, аромат на женски парфюм Puma Red and White Woman ще ви даде увереност в себе си и неповторимост. С него вие ще разберете, че са способни на много!
Връхни нотки: зелена ябълка, плодове от хвойна, грейпфрут, бергамот.
Сърдечни нотки: червен божур, орлови нокти, праскова, жасмин.
Основни нотки: ванилия, зърна тонка, кедър, мускус.
Средната цена в интернет-магазина - 35. д.
Парфюми Пума
Заедно с"Парфюми Пума" също четат: