• (6-04-2015, 14:37)   
  •   0   
  •  1806 
Аромат на парфюм възвестява за това, че ги носителка се приближава, още преди появата му и продължава да напомня за нея, когато една жена си отива. Парфюм Guerlain - ярки и бесподобные, е невъзможно да не се разберете и трудно да се забрави.

Парфюми Герлен "Shalimar"


Това е култов аромат е сознан през 20-те години на миналия век, основател на луксозни парфюмерного на марката - Герленом. Неговата вдъхновена от историята на източна шах, който в чест на своята любима построил двореца на Тадж-Махал, от околните неговата красива градина, наречена Shalimar.
Парфюм отразява настроението вълшебно място: той е деликатен, ориенталски, изпълнен с мирис на райските растения и цветя.
Връхни нотки: лимон и бергамот.
Средни нотки: роза и жасмин.
Основни нотки: ванилия, карамел, тамян и опопанакс.
Парфюм Guerlain


Парфюми Герлен "Черна Рокля"


Създаден на великата и прекрасна Коко Шанел, гениално малка черна рокля - това е шедьовър в света на модата, който парфюмерному дома Guerlain успя да реализира форма на аромат. Той толкова елегантен и невероятно.
Връхни нотки: бадеми, череша, бергамот.
Средни нотки: чай, женско биле.
Основни нотки: анасон, ванилия, ирис и пачули.
Парфюм Guerlain


Парфюми Герлен "Мицуко"


Това е класически шипровый плодов аромат. Разноплановый и интересен. Неговите струи заинтригува и привлича, като познатия процес на изпълнение.
Връхни нотки: роза, жасмин, бергамот.
Средни нотки: жасмин, праскова, люляк.
Основни нотки: канела, мъх, амбра.
Парфюм Guerlain


Парфюми Герлен "Шанз-елизе"


Този парфюм е въплъщение на Париж, с него винаги ультрамодными и изтънчени вкусове. Той е изискан и нежен и е създаден за жени, които ценят елегантността и съвършенството.
Връхни нотки: пъпеш, стафиди, анасон, бадеми.
Средни нотки: роза, момина сълза, мимоза, божур.
Основни нотки: кедър, ванилия, сандалово дърво.
Парфюм Guerlain


Парфюми Герлен "Идиль"


Аромат на цветя, притегателен, женствена. Той е свеж, летящ и придающий своя притежател лекота, нежност и крехкост. Срещна такава жена, искам да се обърна след нея.
Връхни нотки: личи, роза, малина.
Средни нотки: лилия, люляк, жасмин, божур.
Основни нотки: пачули, мускус.
Парфюм Guerlain


Парфюми Герлен "Аква алегория"


Това е цяла серия от аромати, които са обединени от общото име и концепция: те - подчертано свежи, летни и слънчеви, посветени на един фрукту или цвете. Сред тях има лимон, френско грозде, жасмин, както парфюми на парфюмеристите Герлен от тази колекция "Аква " алегория", наречена "Мандарин" - това е миризмата на узрели, ароматни оранжеви плодове, като че ли наистина чудо на предоставили във флакона.
Парфюм Guerlain


Парфюми Герлен "Самсара"


Различават проститутка, ориенталски дървесен аромат. В тях мистерия и чар, осъзнаване на истинската красота и сила на женския чар.
Връхни нотки: лимон, праскова, бергамот.
Средни нотки: виолетов, нарцис, жасмин.
Основни нотки: тонка боб, сандалово дърво, амбра, ванилия.
Парфюм Guerlain


Парфюми Герлен "Спрете"


Този парфюм съчетава сладки, пудровый мирис, който е бил популярен в началото на миналия век, умело оттененный съвременен привкус. Тя е особено популярна сред жените, уверени в себе си и знаещи цената на своята привлекателност.
Връхни нотки: мандарина, ябълка, бергамот.
Средни нотки: магнолия, иланг-иланг, жасмин.
Основни нотки: мед, кехлибар, мускус.
Подобни на настроението и името и същите топли в колекция на Герлен са парфюми "Спрете меджик". Те са малко по-свежо за сметка на цитрусови бележки, игривее, благодарение на нежната мимозе, но като цяло създадени са в една посока.
Парфюм Guerlain


Парфюми Герлен "Метеорити"


Аромата загадъчен и прекрасен, подобен на тъмното небе, озаренное звездите. Отговарят на жените, готови да се учудва, без да разкрива при това на всички техни тайни.
Връхни нотки: зелен чай, ирис.
Средни нотки: пармские теменужки.
Основни нотки: гелиотроп.
Парфюм Guerlain


Запомнящи се имена, оригинални флакони от ценния кристал, необичайни класически и модерни аромати - всичко това отличава луксозни парфюми Guerlain. Цена 50 мл тоалетна вода варира от 40 до 90.д.
Заедно с"Парфюм Guerlain" също четат: