• (6-04-2015, 14:38)   
  •   0   
  •  1284 
Откакто през 1987 г., на световно известен дизайнер Каролина Эрерра пусна първия си аромат, парфюм на тази марка са се превърнали в символ на всички жителите на метрополис. Чувствен, прозрачни, омаен - парфюм Carolina Hererra винаги на първи места сред други парфюмов.
Родена Каролина в Каракас (Венесуэлла), в семейството на собствениците на земя и политически фигури. Тя винаги е била известна със своята изисканост и умението да се създаде стилен и красиви неща. Тя одевалась дори Жаклин Кенеди. Каквото и да създаваше Каролина, дрехи или парфюми - всичко е в изключително популярна. Тоалетна вода Carolina Hererra се превърна в най-желан парфюм в света. Защото с него всяка жена се чувства своята лекота, непостоянство и изкусителна игривост, като се превърне в чувствен отражение на съвременния космополитен град.

Парфюм Carolina Herrera


Парфюм Carolina Hererra CH


Този аромат е създаден за младата, модерна и независима момиче, което знае какво иска от живота. Чувствена и романтична, но заедно с това волеви и целта задвижване - ето за какво говори тази композиция.
Начални нотки: италиански бергамот, грейпфрут, сицилиански лимон, пъпеш.
Ноти сърце: масло от българска роза, жасмин, цветя, портокалово дърво, бонбони, канела от Шри Ланка.
Шлейфовые бележки: сандалово дърво, кедър, велур, кашмир, пачули, амбра, мускус.
Тоалетна вода Carolina Hererra CH е създадена под влиянието на спомени за детството. Тук са смесени свежи нотки и сладостта на цветове. Самият флакон не отстъпва на аромат. Той обтянут червена кожа и украсени със стилен брелочком.
Парфюм Carolina Herrera


Парфюм 212 от Carolina Hererra


Този аромат е посветен на младите оптимисткам, които се стремят към свобода в живота. Изискан и чувствен, той ловко да подчертае тяхната индивидуалност.
Връхни нотки: портокалов цвят, цвете кактус, мандарина, бергамот.
Ноти сърце: бяла фрезия, гардения ,бяла лилия, жасмин, роза и момина сълза.
Шлейфовые бележки: мускус и сандалово дърво.
Carolina Hererra 212 - тоалетна вода, която се превръща в любимец на всеки годишен период. Този аромат, като шал, развиващ се на вятъра, по - лесен и елегантен.
Парфюм Carolina Herrera


Парфюм 212 VIP, Carolina Hererra


Този парфюм не е за всеки. На опаковката така е и писано: "А има ли в списъка на поканените?". Този аромат е създаден за жени, които обичат клубни партита. Той зарежда с енергия и драйвом на големия град.
Връхни нотки: маракуйя, ром.
Ноти сърце: мускус, гардения.
Шлейфовые бележки: боб тонка и ванилия.
Парфюм Carolina Herrera


Парфюм от Carolina Hererra 212 Sexy


Еротичен и съблазнителен аромат. Създаден за съвременния, чувствена и уверена в себе си жена. Както и всички парфюмы тази марка, той се свързва със свободата и независимостта, успешностью и здрав.
Връхни нотки: мандарина, бергамот, розов пипер.
Ноти сърце: праскова, гардения, захарен памук.
Шлейфовые бележки: сандалово дърво, бял мускус, ванилия.
Парфюм Carolina Herrera
Заедно с"Парфюм Carolina Herrera" също четат: